Ακόμη και όταν όλα έρθουν ανάποδα, μην το βάζεις κάτω… πίστεψε σ εσένα!

Ακόμη και όταν όλα έρθουν ανάποδα, μην το βάζεις κάτω… πίστεψε σ εσένα!

Όλοι έχουμε περάσει μουντές και σκοτεινές ημέρες, όταν όλα πάνε στραβά. Όταν όλα πηγαίνουν ανάποδα μας κάνουν να βυθιζόμαστε ακόμη περισσότερο στην πικρία, μέχρι που οι σκέψεις μας θολώνουν.

 

Σίγουρα στη διάρκεια μιας δύσκολης αποστολής θα έχεις αισθανθεί, σε κάποια φάση, ότι δεν αντέχεις άλλο και θα έχεις μπει σε πειρασμό να τα παρατήσεις. Μην εγκαταλείψεις, ακόμη κι αν κάποιες στιγμές σού φαίνεται “βουνό”.

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα πετύχεις. Μπορεί να περάσεις από πολλά σκαμπανεβάσματα, οικονομικά και ψυχολογικά, αλλά οι καρποί των κόπων σου θα είναι γευστικότατοι.

Η αυτοπεποίθηση είναι τα πάντα και επηρεάζει τα πάντα. Από τις σχέσεις σου, μέχρι εκείνες με τη δουλειά σου και τους φίλους σου. Δώσε βάση στα ταλέντα σου και ανάπτυξε τα. Δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο από έναν άντρα που ξέρει πως να «παίζει» τα δυνατά του σημεία.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για πιστεψε σε σενα

Η επανάπαυση, είναι η πρακτική του ανόητου. Δεν υπάρχει τέλμα στις προκλήσεις που μπορεί να πετύχει ένας άνθρωπος. Αρκεί να το πιστέψει. Να είσαι αρκετά πεισματάρης ώστε να μην τα παρατάς και ακόμη πιο περίεργος για να μαθαίνεις.

Ακόμα κι αν αποτύχεις, δεν είναι κακό πράγμα. Προσπάθησε να την αντιμετωπίσεις σαν μια χαμένη παρτίδα σκάκι. Το ότι έχασες, δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να ξαναδώσεις μια μάχη. Ούτε πως δεν έχεις μάθει από αυτή. Η αποτυχία, είναι ένα από τα κύρια συστατικά της επόμενης μεγάλης επιτυχίας σου. Αντί να γεννήσεις μίσος, αποδέξου τη και μάθε από αυτή όσο άδικη και σκληρή μπορεί να γίνει. Όποιος έμαθε από τις αποτυχίες του, βγήκε 10 φορές πιο πετυχημένος.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για σηκω και δοκιμασε ψανα

Κάθε πρωί που θα ξυπνάτε, να έχετε στο μυαλό σας αυτή τη λίστα…

 

«Να σκέφτεσαι θετικά. Να τρως υγιεινά. Να ασκείς το σώμα σου. Να ανησυχείς λιγότερο. Να δουλέψεις σκληρά. Να γελάς συχνά. Να κοιμάσαι καλά. Επανάληψη…»

«Aν αγαπήσεις τον εαυτό σου, η ζωή γίνεται ομορφότερη»