Σ.ΓΣ Τμήμα βόλεϊ | Ρεκόρ αγωνιστικών ομάδων για το τμήμα βόλεϊ του συλλόγου

ΣΓΣ Τμήμα βόλεϊ

Ρεκόρ αγωνιστικών ομάδων για το τμήμα βόλεϊ του συλλόγου.

Η σεζόν ήδη έχει ξεκινήσει με την ομάδα νεανίδων στο πρωτάθλημα Κ20 κοριτσιών και την σκυτάλη θα πάρει αυτό Σαββατοκύριακο η ομάδα γυναικών καθώς και αυτή των εφήβων.

Το τμήμα βόλεϊ είναι στην ευχάριστη θέση λοιπόν να ανακοινώσει την συμμετοχή σε όλα τα πρωταθλήματα της Ένωσης Σωματείων Πελλοπονήσου. Η ανδρική ομάδα θα συμμετάσχει πάλι ανανεωμένη στο πρωτάθλημα της Β εθνικής καθώς και η ομάδα γυναικών θα συνεχίσει για άλλη μια χρόνια στην Β εθνική, για 8η συνεχόμενη χρονιά από την σεζόν 2017-18.
Ακολουθούν οι συμμετοχές στα πρωτάθλημα Κ21 αγοριών και Κ20 κοριτσιών, Κ18 κοριτσιών και αγοριών και Κ16 αγοριών και Κ16 κοριτσιών, στο οποίο μάλιστα το τμήμα θα συμμετάσχει με 3 ομάδες αθλητριών. Οι αγωνιστικές ομάδες φέτος θα φτάσουν τις 10, αριθμός που τοποθετεί τον σύλλογο σε περίοπτη θέση σε επίπεδο Πελλοπονήσου και όχι μόνο, ιδιαίτερα όσον αφορά την ακριτική θέση ενός συλλόγου στον γεωγραφικό χάρτη σε σχέση με τα μεγάλα αστικά κέντρα.
Παρά τις δύσκολες απαιτήσεις ενός τέτοιου εγχειρήματος οι άνθρωποι του τμήματος παραμένουν σταθεροί στα πιστεύω τους, δίνοντας ευκαιρίες σε όσους περισσότερους αθλητές και αθλήτριες μπορούν στα αγωνιστικά δρώμενα, εκπροσωπώντας επάξια την πόλη μας σε επίπεδο Πελλοπονήσου.

Σε αυτό το πολύ δύσκολο εγχείρημα λοιπόν δεν θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε χωρίς την πολύ σημαντική υποστήριξη αρκετών επαγγελματιών της πόλης μας στους οποίους θα γίνει εκτενής αναφορά σε επόμενη ανακοίνωση.
Για την ώρα θέλουμε να ευχηθούμε καλή αγωνιστική σεζόν στους αθλητές και αθλήτριες μας, με υγεία και επιτυχίες μέσα και έξω από τα γήπεδα.