Ντέρμπι «λαβωμένων» στο Φάληρο, εκτός έδρας ΑΕΚ και Παναθηναϊκός

Η δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ δημιούργησε νέα δεδομένα με την εκτός έδρας νίκη της ΑΕΚ στην Τούμπα και τις απρόσμενες εντός έδρας ισοπαλίες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, με Άρη και Βόλο αντίστοιχα.

 

Η δράση στη Σούπερ Λίγκα συνεχίζεται σήμερα (5/4), με ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης» κι εκτός έδρας αναμετρήσεις για τους «Πράσινους» και την Ένωση.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ καλούνται να ανασυνταχθούν μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματά τους. Οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν στο 2-2 με τον Άρη αν και προηγήθηκαν με 2-0, κάτι που οδήγησε στην παραίτηση τον Μίτσελ μετά την έντονη κριτική που του ασκήθηκε.

Ο «Δικέφαλος» ηττήθηκε για πρώτη φορά ύστερα από 17 παιχνίδια (από τις 30 Οκτωβρίου) και βρίσκεται στο -6 από την πρώτη θέση, ενώ μια νέα ήττα θα βάλει, πιθανότατα, τέλος στο στόχο της πρώτης δυάδας.

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό. Οι «κίτρινοι» έμειναν όρθιοι στον Πειραιά και κρατήθηκαν στο +1 από τον Βόλο, ο οποίος πήρε απρόσμενη εκτός έδρας ισοπαλία από την αθηναϊκή ομάδα, που απόκτησε συγκάτοικο στην πρώτη θέση αλλά παρέμεινε αήττητη για όγδοο συνεχή αγώνα.

Ύστερα από δύο συνεχείς εντός έδρας απώλειες στα ντέρμπι με Ολυμπιακό (1-3) και Παναθηναϊκό (0-0), η ΑΕΚ άλωσε την Τούμπα και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Παναθηναϊκού επανήλθε στην κορυφή.

Η Ένωση θα έχει στο Πανθεσσαλικό στάδιο, στο παιχνίδι με τον Βόλο, τη στήριξη χιλιάδων φίλων της και με ψυχολογία στα… ουράνια από το «διπλό» στη Θεσσαλονίκης θα επιδιώξει να το αξιοποιήσει δίνοντας ανάλογη συνέχεια.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ (Τετάρτη 5 Απριλίου 2023):

  • 18:00 Βόλος – ΑΕΚ
  • 19:30 Άρης – Παναθηναϊκός
  • 21:00 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ