Όταν το μπάσκετ ενώνει λαούς και αναμνήσεις

Ο πρόεδρος της ομάδος  μπάσκετ SPARTI BC Μιχάλης  Βακαλόπουλος με ανάρτησή του μιλά για την επίσκεψη στη Σπάρτη αθλητών από την Αμερική. 

FB IMG 1681110027065

Γράφει...

Με αφορμή την επίσκεψη στην Σπάρτη της "Super League Athletic Academy" του φίλου James Pristouris ,για την διεξαγωγή φιλικών αγώνων και με τις δικές μας ακαδημίες της Sparti BC , βρεθήκαμε μετά από καιρό με δύο ανθρώπους που πραγματικά αποτελούσαν αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειας του αναπτυξιακού προγράμματος της Ε.Ο.Κ.,τους οδηγούς των λεωφορείων των αποστολών των εθνικών ομάδων και των αναπτυξιακών κλιμακίων Δημήτρη Καλτσή και Νίκο Μετσοβίτη.

FB IMG 1681110030122

Ο Δημήτρης και ο Νίκος εκτός απο την ασφάλεια στις μετακινήσεις μας, βοήθησαν ενεργα στην διαμόρφωση του χαρακτήρα των εκατοντάδων παιδιών που μετέφεραν με τις νουθεσίες και τις συμβουλές τους, συμβάλλοντας έτσι και αυτοί στο να αποδωσουμε στην κοινωνια εκτός απο καλούς αθλητές ενεργούς και χρήσιμους πολίτες.

Ο Δημήτρης Καλτσής μάλιστα ήταν και ο οδηγός της Εθνικής Ομάδας στη διάρκεια του Εθνικού θριαμβου στο Eurobasket της Αθήνας το 1987!!

Δείτε τι δήλωσε 

https://fb.watch/jPs6K7_BWi/

Last modified on Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 23:46