Με επιτυχίες επιστρέφουν οι αθλητές του Δήμου Ανατολικής Μάνης από το Ισραήλ

Σωτήρης Πουλικόγιαννης

Αρχηγός αποστολής 

Επιστρέψαμε λοιπόν από το ταξίδι μας στο Ισραήλ όπου είχαμε τη χαρά να συμμετάσχουμε στους "Παιδικούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Ισραήλ" προσκεκλημένοι από το Υπουργείο Αθλητισμού της Χώρας.

FB IMG 1683885509457

Οι μικροί αθλητές που εκπροσώπησαν τη Μάνη σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ κατακτώντας την τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα, διακρίθηκαν τόσο για τις επιδόσεις τους,όσο και για τη συμπεριφορά τους.

FB IMG 1683885506300

Θα ήθελα ως Αρχηγός της αποστολής να ευχαριστήσω πρώτα πρώτα όλα τα παιδιά και τους γονείς που μας συνόδεψαν, αλλά και αυτούς που μας τα εμπιστεύθηκαν.

FB IMG 1683885496154

Το Δήμαρχο κ. Πέτρο Ανδρεάκο και όλα τα μέλη του Δημοτικού συμβουλίου μας που δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά να αποκτήσουν εμπειρίες μοναδικές που θα τους ακολουθούν σε όλη τους τη ζωή, τον Πρόεδρο του ΟΚΠΑΠΑ κ. Leonidas Poulikakos και τα μέλη αυτού που στήριξαν την αποστολή, αλλά και τους υπαλλήλους που έκαναν όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να γίνουν έγκαιρα όλες οι διαδικασίες.

Το συμπατριώτη μας Nikos Tzanakos που ήταν ο συνδετικός κρίκος με το Ισραήλ.

Τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Γιωργος Καπασουρης Σεψακος και τους προπονητές Xarilhs Tzanetakos και Γιώργο Μαστοράκο για τη προετοιμασία των ομάδων αλλά και για την επίβλεψη των παιδιών.

Τέλος όλους τους ανθρώπους που μας βοήθησαν στο Ισραήλ να κινηθούμε με ασφάλεια, τους μοναχούς στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων που μας καλοδέχτηκαν και φυσικά τον Υπουργό Αθλητισμού κ. Miki Zohar για την πρόσκληση, τον Αντιδήμαρχο της πόλης Netanya κ. Adir Benyanimi για την άψογη φιλοξενία και περισσότερο για τα όμορφα λόγια που είπε για την Ελλάδα και τέλος τον άνθρωπο που επιμελήθηκε ότι αφορούσε την πρόσκληση και παρουσία μας στο Ισραήλ, ένα πραγματικό φίλο της πατρίδας μας και ιδιαίτερα της Μάνης, τον Διευθυντή Αθλητισμού κ. Avi Benbenisti Ραντεβού δώσαμε για τους επόμενους αγώνες που θα γίνουν του χρόνου!!!!!

FB IMG 1683885498803

Last modified on Παρασκευή, 12 Μαϊος 2023 17:46