Συγχαρητήρια στα παιδιά του ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΥ ΓΣ

Σπαρτιατικός τμήμα βόλεϊ Πολύτιμες εμπειρίες κέρδισαν οι παμπαίδες της ομάδας βόλεϊ του Σπαρτιατικού οι οποίοι συμμετείχαν στο final four βόλλεϋ Πελοποννήσου.

FB IMG 1687239824868

Οι Σπαρτιάτες κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια αλλά δεν μπόρεσαν να κερδίσουν κάποιον από τους δύο αγώνες που έδωσαν απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους τερματίζοντας στην τέταρτη θέση της Πελοποννήσου.

Οι εμπειρίες ήταν το μεγαλύτερο κέρδος για την ομάδα του Σπαρτιατικού που μπορούσε να καταφέρει περισσότερα,ειδικά στο μικρό τελικό με την έμπειρη ομάδα της Καλαμάτας , παρότι κέρδισε το 3ο σετ 25-23 κάνοντας έτσι το 2-1με στόχο να οδηγήσει τον αγώνα στο πέμπτο σετ δεν άντεξε και έχασε το 4ο σετ 25-21, χάνοντας έτσι με τελικό σκορ 3-1 .

FB IMG 1687239831024

Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Ρηγάκος είναι ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας δηλώνοντας τα εξής << Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους καθ'όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος και για την συμμετοχή τους στο f4 Πελοποννήσου.

Ήταν μια δύσκολη χρονιά με πολλούς τραυματισμούς και δυσκολίες στην προσπάθεια των παικτών στην διαδικασία των προπονήσεων.

FB IMG 1687239810343

Έχουμε παιδιά που προσπάθησαν πολύ γιατί κατοικούν εκτός Σπάρτης αντιμετωπίζοντας καθημερινά αυτά και οι οικογένειές τους την υποχρέωση της μετακίνησης.

Είμαι ευχαριστημένος αν αναλογιστεί κανείς ότι η μισή ομάδα και παραπάνω αποτελείται από παιδιά που ξεκίνησαν το βόλλεϋ φέτος και ουσιαστικά ήταν η πρώτη συμμετοχή σε οργανωμένους αγώνες.

Θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα του Άθλου Πατρών για την κατάκτηση της πρώτης θέσης όπως και τις ομάδες του Κοροίβου Αμαλιάδας και της Καλαμάτας 80 για την δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.>>

Με τον Σπαρτιατικό αγωνίστηκαν Αμαριτσοαει Βασίλης Βενιζέλος Γεώργιος Γιαννόπουλος Παναγιώτης Κονιδης Γιάννης Κοτσώνης Θεόδωρος Λεκάκης Σταύρος Μαρκόπουλος Χρήστος Παπαδογιάννης Θεόδωρος Τρουγκακος Απόστολος