Πολυθεματική η αθλητική εκπομπή ''Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ SPORT'' με τον Δημήτρη Ψυχογιό

Δεκεμβρίου 13, 2023

https://fb.watch/oVclR_F7GF/

Πολυθεματική η αθλητική εκπομπή ''Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ SPORT'' με τον Δημήτρη Ψυχογιό που μεταδίδεται Live κάθε Δευτέρα στις 19:00.

Η εκπομπη αυτή ήταν αφιερωμένη στον Μεθόδιος Κλέμενς .
 
Ο Κλέμενς είναι αυτός που ξεκίνησε πριν από 50 χρόνια τους ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ για παιδιά από 12 έως 15 χρονών με στόχο και σκοπό να μη ξαναγίνει πόλεμος και χαθούν οικογένειες όπως αυτός έχασε την δική του στον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο.
 
Για την τεράστια αυτή προσωπικότητα μίλησαν οι πρώην Δήμαρχοι Σπάρτης Δημοσθένης Ματάλας και Βαγγέλης Βαλιώτης , ο νεοεκλεγής Δήμαρχος Μιχάλης Βακαλόπουλος , ο Βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός ενώ καλεσμένοι στην εκπομπή ήταν ο Σπύρος Παυλάκος και Νίκος Τζανάκος , δύο μέλη του ΔΣ των αγώνων και έχουν ζήσει από κοντά τον Μεθόδιο Κλέμενς.
 
Εκτός αυτών δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων ποδοσφαίρου , μπάσκετ και βόλεϊ.
 
Φάσεις από τον αγώνα μπάσκετ μεταξύ των ομάδων SPARTI BC - ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ και από τον αγώνα βόλεϊ  ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ ΓΣ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ.
 
Δηλώσεις και ποιες ενέργειες έχουν γίνει για την απόφαση να μη περάσει από την Σπάρτη η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ .
 
Μιλούν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας Γιάννης Παναρίτης , ο Βουλευτής Λακωνίας της ΝΔ Νεοκλής Κρητικός και ο νέος Δήμαρχος Σπάρτης Μιχάλης Βακαλόπουλος
 
Ακόμα πλάνα και δηλώσεις από τον το πρωτάθλημα Καράτε Νοτίου Ελλάδος και την απονομή έγχρωμων και μαύρων ζωνών ΄΄Ευρώτας 2023'' που διεξήχθει στο κλειστό του Βλαχιώτη.
 
Τέλος μαθήματα κανονισμών διαιτησίας από τον εθνικό εκπαιδευτή και καθηγητή Διαιτησίας Νίκο Σπυράκη.
MATALAS.jpg