Heyday Road 2024: Ένα Ταξίδι Ιστορίας και Πολιτισμού

Αγαπητοί Φίλοι, 

Τώρα που κάπως η ένταση και οι παλμοί της περασμένης εβδομάδας έχουν καταλαγιάσει, θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας την ενστάλλαξη των προθέσεων και σκέψεων μας. 

Το “Heyday Road”, δεν είναι απλώς ένας αγώνας. 

Ενώνοντας ιστορικά τοπωνύμια σε ένα μοναδικό ταξίδι, είναι πρεσβευτής της Ιστορίας και του πολιτισμού. 

Του δώσαμε μορφή επιλέγοντας τον υπερμαραθώνιο, καθώς νιώθουμε πως οι αγώνες του σώματος πρέπει να συνδυάζονται και να συναγωνίζονται με τους αντίστοιχους του πνεύματος. 

Ενσωματώνοντας την ουσιαστική Ελληνική παιδεία και μορφή, απαιτεί την υψηλή πνευματική συγκέντρωση και υπέρβαση του σώματος, στοιχεία που αντανακλούν την ίδια την ουσία του «Heyday Road». 

Η φιλοσοφία και η πεποίθησή μας είναι πως ο καθένας μπορεί να κάνει αυτό το ταξίδι δίχως ιδιαίτερα πιεστικά χρονικά όρια. 

Με αφετηρία το κοινό πνεύμα, τον νου, ιδέες και αφορμές και ενώ κάνουμε θεσμό την ετήσια μεγάλη συνάντησή μας στην αρχή του καλοκαιριού, με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό σας παρουσιάζουμε το υλικό που προέκυψε, εδώ

Ελπίζουμε να σας μεταφέρει κάπως, τα συναισθήματα που νιώσαμε όλοι οι παρόντες. 

Στόχος μας είναι να νιώσουν όλοι, Έλληνες και μη, τον Λυκούργο σαν δικό τους ήρωα, είτε να βρουν ακολουθώντας το παράδειγμά του, τον αντίστοιχο δικό τους και να ενσωματώσουν το ταξίδι στην προσωπική τους ζωή. 

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε στο επόμενο "Heyday Road" στις 31.5 - 1.6.2025

Last modified on Τρίτη, 04 Ιουνίου 2024 02:49