ΓΑΣ ΣΚΑΛΑΣ | 2ος ο Παπαδημητρίου στο τριπλούν , σφράγισε τη συμμετοχή του στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18

2ος ο Παπαδημητρίου στο τριπλούν , σφράγισε τη συμμετοχή του στο Πανευρωπαικο Πρωτάθλημα Κ18

Ο αθλητής του συλλόγου ΓΑΣ ΣΚΑΛΑΣ Σταύρος Παπαδημητρίου στην πρώτη μέρα του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ18 που διεξάγεται στην Πάτρα , πήρε το εισητήριο για το ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ18 που θα γίνει στην ΜΠΑΝΣΚΑ ΜΠΙΡΙΤΣΑ της ΣΛΟΒΑΚΙΑΣ.Ο αθλητής  με επίδοση 14.47 κατέκτησε την 2η θέση στο αγώνισμα του τριπλουν.

Είχε προηγηθεί το 14.55 στον προκριματικό του αγωνίσματος το οποίο αποτελεί και ατομικό του ρεκόρ .

7 αθλητές του συλλόγου  αγωνίστηκαν την πρώτη μέρα των αγώνων .

Ο Πορφυρης Γιώργος στο τριπλούν με επιδοση 12.54 , δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του αγωνίσματος αποτέλεμα του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί τους τελευταίους 2 μήνες .

Ο Στέλιος Βέργος στα 1500μ με χρόνο 4.21.22 , έτρεξε στην γρήγορη κούρσα του τελικού όπου κατέλαβε την 21η θέση .

Ο Παπαμακαριος Βασίλης στα 400 μ με χρόνο 53.25. έκανε νέο ατομικό ρεκόρ σε ένα αγώνισμα στο οποιο δεν το γνωρίζει ακόμα καλά .

Η Καραμπάτου Ιωάννα με 13.00 στα 100 μέτρα. έκανε τον καλύτερο χρόνο της για την χρόνια που διανύουμε οπως και η μικρή της παρεας η Μπουφιδη Αθανασία με χρόνο 13.14 στο ίδιο αγώνισμα .

Η Καραμπάτου Νέλλη με 1.50 μκαοε προβλήματα στη φορά της δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του αγωνίσματος του άλματος σε ύψος

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδια για την προσπάθεια τους και καλή επιτυχία στους αθλητές που αγωνίζονται αυριο και συγκεκριμένα στο μηκος ο Παπαδημητρίου Σταυρός, στα 800μ ο Παπαμακαριος Βασίλης και 3.000 μ ο Βέργος Στέλιος

 

Θύμιος Βέργος

Προπονητής στίβου