Μια άκρως επιτυχημένη παρουσία πραγματοποιούν οι αθλητές του τμήματος στίβου του Σπαρτιατικου Γ.Σ

Μια άκρως επιτυχημένη παρουσία πραγματοποιούν οι αθλητές του τμήματος στίβου του Σπαρτιατικου Γ.Σ στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα τους αυτό το διάστημα.

Κάποιοι κατοχυρώνουν την πρόκριση τους σε διεθνείς διοργανώσεις με τα γαλανόλευκα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος ενώ οι υπόλοιποι αποκομιζουν εμπειρίες απαραίτητεςγια την εξέλιξη τους.

Πιο συγκεκριμένα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 που έγινε στην Πάτρα στις 15-16/6/2024 είχαμε τις εξής επιδόσεις:
-Στεργιόπουλος Γεώργιος χρυσό μετάλλιο στη σφαιροβολια (16.78μ) και επιλογή για το Βαλκανικο Πρωτάθλημα Κ18 που θα γίνει στο Μαριμπορ της Σλοβενίας.
-Σταματάκος Κωνσταντίνος χάλκινο μετάλλιο στα 100μ (11.02) και επιλογή για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ18 στη Σλοβενία .Ο Κωνσταντίνος με μια αρκετά καλή εμφάνιση κατέκτησε και την 5η θέση στα 200μ με την εξαιρετική επίδοση (22.28)που αποτελεί όριο για το Πανευρωπαϊκό Κ18.
Ο Γιώργος και ο Κωνσταντίνος με τις επιδόσεις τους θα διεκδικήσουν στη Σλοβενία και τη συμμετοχή τους στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 που θα γίνει στη Μπανσκα Μπιστριτσα στη Σλοβακία
-Ο Παναγάκης Δημήτριος πρώτη χρονιά στην κατηγορία των Παίδων κατέκτησε την 10θεση στο άλμα εις ύψος με ατομικό ρεκόρ 1.85μ και άφησε αρκετές υποσχέσεις για το μέλλον.
-Ο Βασιλειάδης Άγγελος στην πρώτη του συμμετοχή σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα απέδειξε την αγωνιστικοτητα του χαρακτήρα του και κατέκτησε την 14η θέση στα 3000μ κάνοντας ατομικό ρεκόρ 9.28"
- Η επταθλητρια Μαντζουράνη Δέσποινα συμμετείχε στα 100μ ΕΜΠ και έκανε ατομική επίδοση 15.60 και στα 200μ επίδοση 27.74 εξασφαλιζοντας έναν ακόμη αγώνα πριν το Πανελλήνιο Συνθετών Κ18 που είναι και ο αγώνας στόχος της.

Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας ...συνεχίστε με τον ίδιο ενθουσιασμό και στους επόμενους αγώνες.

Πολλές ευχαριστίες στους προπονητές Τζωρτζιάδη Γρηγόριο, Ανδρακάκου Αγγελική και Φιλιππόπουλο Παναγιώτη για την εξαιρετική δουλειά τους όπως επίσης πολλές ευχαριστίες στη διοίκηση της ομάδας ,τους γονείς ,τους φυσιοθεραπευτές, διατροφολόγους και χορηγούς που βοηθούν αθόρυβα αλλά τόσο ουσιαστικά σε αυτή την προσπάθεια των παιδιών μας !!!