Ζωντανή μετάδοση του 42ου ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ από το LaconiaTV

Σεπτεμβρίου 25, 2024

Το LaconiaTV θα καλύψει ζωντανά το 42ο Σπάρταθλον, φέρνοντας κοντά σας την ιστορική διαδρομή από την Αθήνα στη Σπάρτη, καθώς και τις μοναδικές στιγμές του τερματισμού και της τελετής λήξης.

Η ζωντανή μετάδοση ξεκινά το Σάββατο στις 7:00 το πρωί, όταν οι δρομείς θα παραταχθούν στην εκκίνηση κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης. Το Σπάρταθλον, ένας από τους πιο απαιτητικούς υπερμαραθωνίους στον κόσμο, ακολουθεί την πορεία του αρχαίου δρομέα Φειδιππίδη, με τους αθλητές να διανύουν 246 χιλιόμετρα μέχρι τη Σπάρτη.

Το LaconiaTV θα συνεχίσει με μαραθώνια κάλυψη του αγώνα, καταγράφοντας τον ηρωικό τερματισμό των αθλητών στο άγαλμα του Λεωνίδα. Η μετάδοση θα σας φέρει ζωντανά τη συγκλονιστική στιγμή που οι δρομείς φτάνουν στη Σπάρτη, ακουμπώντας το άγαλμα ως ένδειξη σεβασμού και ολοκλήρωσης της τεράστιας αυτής προσπάθειας.

Η κάλυψη θα ολοκληρωθεί με την τελετή λήξης την Κυριακή στις 21:00, που θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την απονομή των επάθλων και να απολαύσει τη συναυλία με το μεγάλο μουσικοσυνθέτη Γιώργο Θεοφάνους και την ορχήστρα του.

Μείνετε συντονισμένοι στο LaconiaTV για να ζήσετε ζωντανά τη δράση, την ένταση και τη συγκίνηση του ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ, ενός αγώνα που ενώνει ιστορία, αθλητισμό και ανθρώπινη θέληση.

Last modified on Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2024 14:02