Σε ηλεκτρονική διαβούλευση ο στρατηγικός σχεδιασμός του Δήμου Σπάρτης

Ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι έχει αναρτηθεί στη ιστοσελίδα του Δήμου Σπάρτης (www.sparti.gov.gr) και τίθεται σε ηλεκτρονική διαβούλευση (σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 2 παρ.4 του Π.Δ. 89/2011) το κείμενο του «Στρατηγικού Σχεδιασμού του Δήμου Σπάρτης».

Το εγκεκριμένο από το Δημοτικό Συμβούλιο  (αρ. 174/2-10-2024 Απόφαση ΔΣ), κείμενο στρατηγικού σχεδιασμού αποτελεί την Α΄ Φάση του υπό εκπόνηση «Επιχειρησιακού Προγράμματος 2024-2029» του Δήμου Σπάρτης. Δημοσιοποιείται για διαβούλευση, τουλάχιστον επί δύο (2) εβδομάδες, με καταχώρηση στην ιστοσελίδα του Δήμου, καθώς και με κάθε άλλο πρόσφορο μέσο. Κατά τη διάρκεια της δημοσιοποίησης υποβάλλονται προτάσεις, εγγράφως ή ηλεκτρονικά (άρθρο 2 παρ.4 του Π.Δ. 89/2011).

Η ηλεκτρονική διαβούλευση λήγει στις 21 Οκτωβρίου 2024.

Καλούνται όλοι οι δημότες, κάτοικοι και φορείς του Δήμου που επιθυμούν να συμμετέχουν στην διαβούλευση, να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Δήμου Σπάρτης και να υποβάλλουν τις απόψεις τους επί του κειμένου του «Στρατηγικού Σχεδιασμού» στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία.

Η συμβολή όλων είναι πολύτιμη.

Εκ του Δήμου Σπάρτης

Βρείτε εδώ το κείμενο :  «Στρατηγικός Σχεδιασμός του Δήμου Σπάρτης»