Π. Δούκας: Ευχαριστώ την Γ. Δεδεδήμου και τις εύχομαι καλή επιτυχία σε όποια παράταξη έχει αποφασίσει να πάει

Είχαμε μια εξέλιξη στο Δήμο Σπάρτης αναμενόμενη μάλλον, αφού το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις Πέτρου Δούκα με Γεωργίας Δεδεδήμου ήταν στο κόκκινο. 

Πολλά και διάφορα κυκλοφορούσαν παρ' ότι ο Δήμαρχος είχε δώσει τα πάντα στην Αντιδήμαρχο. 

Αντιδήμαρχος Οικονομικών και προγραμματισμού, πρόεδρος οικονομικής Επιτροπής, πρόεδρος ΔΕΥΑΣ , μέλος ΝΠ, μέχρι πρότινος πρόεδρος Αναπτυξιακής Σπάρτης  Ευρώτα, πρόεδρος  ICC , τώρα αναπληρωτής Δημάρχου και δεν ξέρουμε αν μας ξεφεύγουν και άλλες θέσεις. 

Κατι όμως δεν πήγαινε καλά... καθυστερήσεις πληρωμών, παράπονα Αντιδημάρχων για τον προϋπολογισμό, κακή συνεργασία με συναδέλφους, ερωτήματα για καθυστέρηση πληρωμής του μεγάλου έργου του Ξενία, καθυστερήσεις πληρωμής προμηθευτών ακόμα και του περσινού ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ και πολλά άλλα. 

Ο Πέτρος Δούκας στο δελτίο τύπου εκτός των τυπικών σε αυτές τις περιπτώσεις δηλ. ευχαριστούμε για την συνεργασία κλπ αφήνει ή αν θέλετε λέει καθαρά ... καλή επιτυχία σε όποια παράταξη έχει αποφασίσει να ταχθεί και να υπηρετήσει. 

Το δελτίο τύπου αναφέρει ...

--------------------

Πέτρος Δούκας 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Δημοτική Σύμβουλο κα. Γεωργία Δεδεδήμου για την μέχρι τώρα συνεργασία μας. 

Όλοι μας κρινόμαστε καθημερινά από τις ενέργειες, τη συμπεριφορά μας, από την αφοσίωση μας στις αρχές και στην ηγεσία της παράταξης που υπηρετούμε, την αντοχή μας στις πιέσεις και από το πραγματικό και ουσιαστικό έργο που επιτελούμε μέσα σε ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα.

Πιστεύω πως κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να πράττει με βάση τις αρχές που έχει λάβει, τις αξίες και το ήθος του. Της εύχομαι καλή συνέχεια σε όποιο πολιτικό σχέδιο και σε όποια παράταξη έχει αποφασίσει να ταχθεί και να υπηρετήσει.

Το έργο μας για τις υποδομές, τη καθημερινότητα, την επαναλειτουργία του αεροδρομίου, τις αναπλάσεις, τον ηλεκτροφωτισμό, τη πρόνοια, τον τουρισμό (ήδη χαιρετίζουμε τη συνεχή αύξηση της επισκεψιμότητας στον Δήμο μας και την πληρότητα των ξενοδοχείων μας), την αγροτική ανάπτυξη, τον αθλητισμό, την ανάταξη της ΔΕΥΑΣ, θα φαίνεται όλο και περισσότερο! 

Εμείς μιλάμε με έργα και δίνουμε νέα λάμψη στη Σπάρτη!
 
Η παράταξή μας συνεχίζει δυνατή, ενωμένη και αφοσιωμένη στα ιδανικά και τη λάμψη της Σπάρτης που υπηρετεί.
Last modified on Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023 15:42