Μάχη για το χρίσμα στη Περιφέρεια Πελοποννήσου

Μάχη για το χρίσμα στη περιφέρεια Πελοποννήσου

Παρ΄ ότι ο νυν Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας με δηλωσή του είπε ότι θα είναι ξανά υποψήφιος για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και μάλιστα ανήμερα των πρώτων εθνικών εκλογών η ΝΔ δείχνει να έχει άλλη επιλογή για την Πελοπόννησο.

Αυτή ακούει στο όνομα Δημήτρης Πτωχός ορμώμενος και αυτός από Μεσσηνία.

Στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά έχει ασχοληθεί οργανωτικά με την ΝΔ αλλά καμία σχέση με αυτοδιοίκηση.

Με τον αέρα της πρόσφατης νίκης η ΝΔ απ΄ότι δείχνουν τα πράγματα έχει αποφασίσει για την Περιφέρεια Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό.

Το ρεπορτάζ μιλά ότι οι νυν περιφερειάρχες σε μια ύστατη προσπάθεια στήριξης του Παναγιώτη Νίκα ζήτησαν συνάντηση με την ηγεσία της ΝΔ η οποία τελικά έγινε σε χαμηλότερο κυβερνητικό επίπεδο και η απάντηση ήταν … ή όλοι με Δημήτρη Πτωχό που λέει το κόμμα ή ο καθένας σας ας τραβήξει το δρόμο του χωρίς βέβαια την στήριξη της ΝΔ ακόμα και για τον πρώτο βαθμό αυτοδιοίκησης αν κάποιος αποφάσιζε να κατέβει .

Όπως είπαμε η ΝΔ με τον αέρα της πρόσφατης σαρωτικής νίκης στις εθνικές εκλογές δείχνει ότι οι αποφάσεις που προτείνει εν όψη των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου δεν χωρούν συζήτησης και παζαριού.

Μια απόφαση που θα φανεί κατά πόσο θα έχει την καθολική αποδοχή των Πελοποννησίων πολιτών και κατά πόσο οι Αντιπεριφερειάρχες και τα στελέχη που ήταν δίπλα στον Παναγιώτη Νίκα θα συνταχθούν με τις αποφάσεις της ΝΔ.

Μη ξεχνάμε ότι περιμένει στη ΄΄ γωνία ΄΄ ο Πέτρος Τατούλης και δεν έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους ακόμα ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ αλλά και τα άλλα κόμματα που βρίσκονται αυτή την στιγμή στη βουλή.

Last modified on Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 10:38