Δημ. Πτωχός: Η …ομάδα αλήθειας στην περιφέρεια Πελοποννήσου

Κατέρχεται στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 ως υποψήφιος περιφερειάρχης με την στήριξη και υποστήριξη του κυβερνώντος κόμματος. Ουσιαστικά η επιλογή της Νέας Δημοκρατίας καταδεικνύει το νέο και άφθαρτο και ανοίγει μια νέα σελίδα.

Ο Δημήτρης Πτωχός είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, συνεπής και αποτελεσματικός, που δεν επεδίωκε όλα αυτά τα χρόνια την προβολή. Αν και στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, με την ιδιότητα του διευθυντή Στρατηγικού Σχεδιασμού στο Μαξίμου. Μετά την πρόωρη ανατροπή της κυβέρνησης Σαμαρά, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης δεν επεδίωξε κυβερνητική θέση και αφοσιώθηκε στις επαγγελματικές υποχρεώσεις του.

Έχει σπουδάσει Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών στο ΕΜΠ και είναι κάτοχος διδακτορικού τίτλου στον τομέα της Επιχειρησιακής Έρευνας και των Πληροφοριακών Συστημάτων Διοίκησης. Εργάστηκε σε πολυεθνικές εταιρείες στον τομέα της διοίκησης και των ΤΠΕ και διδάσκει στο ΕΜΠ ως επιστημονικός συνεργάτης Επιχειρησιακή Έρευνας και Τεχνολογίες Πληροφορικής

Για όσους θυμούνται είχε οριστεί αναπληρωτής γραμματέας της Γραμματείας Νέων Τεχνολογιών, Έρευνας και Καινοτομίας και είχε καταλυτική συμμετοχή στο διαδραστικό portal που έστησε η Νέα Δημοκρατία. Έφερε στην επιφάνεια  νέους τρόπους επικοινωνίας των στελεχών με τα ΜΜΕ και τα new media και «έστησε» μαζί με τους συνεργάτες την περίφημη «Ομάδα Αλήθειας». Στόχος αποτέλεσε η προστασία της Νέας Δημοκρατίας από διαδικτυακές και στοχευμένες επιθέσεις.

Ο πατέρας του, ο αείμνηστος Παύλος Πτωχός, ασχολήθηκε με τα κοινά και εκλέχθηκε δήμαρχος Μεσσήνης, ενώ διετέλεσε και αντινομάρχης. Ασχολήθηκε, επίσης, με το ποδόσφαιρο, καθ’ ότι ήταν πρόεδρος της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας, του Πάμισου.

Πηγή: https://edimos.gr/

 

Last modified on Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023 15:49