Δήμος Σπάρτης προς Πρόεδρο Ξηροκαμπίου. Ο νόμος ισχύει για όλους...

Σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Αριστομένη Πιερρουτσάκου σε κοινωνικό δίκτυο.

Η δημόσια περιουσία του Δήμου, κινητή και ακίνητη δεν ανήκει σε κανένα προσωπικά.

Το όχημα θα παραμείνει στο Ξηροκάμπι, μετά από υπόδειξη της Πυροσβεστικής, αλλά υπό την άμεση επίβλεψη των υπευθύνων στελεχών της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου.

ΌΧΙ του κ. Πιερρουτσάκου.

Όλα τα οχήματα του Δήμου, η κατοχή και η χρήση τους γίνεται από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου και τους αρμοδίους υπαλλήλους του Δήμου, σύμφωνα με τον Νόμο.

Ας γίνει απόλυτα κατανοητό στον Πρόεδρο του Ξηροκαμπίου ότι μας αφήνει ως Δήμο αδιάφορους που ανήκει ή με ποιο συνδυασμό πολιτεύεται.

Ο νόμος ισχύει για όλους.

Το όχημα που κρατά παράνομα και αρνείται να παραδώσει στον Δήμο, δεν του ανήκει, δεν επιτρέπεται να το κυκλοφορεί χωρίς άδεια πορείας.

Ο κος Πιερρουτσάκος δεν είναι υπάλληλος του Δήμου, δεν είναι οδηγός του Δήμου και δεν έχει νομικά την αρμοδιότητα της χρήσης του .

Μετά από προσπάθειες μας να τον ειδοποιήσουμε για τα νόμιμα και να παραδώσει το όχημα, θα ακολουθήσουν όλες οι νόμιμες ενέργειες για την παράνομη παρακράτηση.

Η αίτηση παραχώρησης που έχει κάνει είναι άλλη διαδικασία η οποία θα ακολουθήσει το δρόμο της.

Το ότι παρακρατεί παράνομα το όχημα δεν σχετίζεται με αυτό.

Νόμιμες ενέργειες θα επακολουθήσουν και όσον αφορά τα υβριστικά και προσβλητικά σχόλια προς τα πρόσωπα Αντιδημάρχων, του Δημάρχου, δημοτικών υπαλλήλων και Υπηρεσιών.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Last modified on Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2023 09:53