Γιώργος Μουστόγιαννης: Υποψήφιος με τον Μιχάλη Βακαλόπουλο στον δήμο Σπάρτης

«Η συμμετοχή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελεί σημαντικό βήμα για να αξιοποιηθεί η δύναμη της θέλησης και της σύνθεσης των απόψεων.

Με τον συνδυασμό «ΣΠΑΡΤΗ ΜΑΖΙ» μετατρέπουμε το πρόβλημα της οικονομικής συγκυρίας σε Ευκαιρία, αξιοποιώντας τη δημιουργικότητα όλων μας και κυρίως της νεολαίας μας.

Μπορώ και δεσμεύομαι, με τις γνώσεις μου και την επαγγελματική μου κατάρτιση, να προσφέρω στους τομείς της Παιδείας, του Αθλητισμού, του Πολιτισμού, του Τουρισμού.

Πιστεύω ότι ο Δήμος Σπάρτης, με Δήμαρχο τον Μιχάλη Βακαλόπουλο, θα συνεχίσει να γράφει σελίδες προοπτικής στην Ιστορία του. Αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση που μου έκανε και είμαι υποψήφιος Σύμβουλος στην Δημοτική Ενότητα Σπάρτης (τοπική κοινότητα).

Γεννήθηκα το 1974 στο Σικάγο των ΗΠΑ από τους Έλληνες μετανάστες Ευάγγελο και Αγγελική Μουστόγιαννη. Mεγάλωσα στη Σπάρτη όπου και κατοικώ.

Σπούδασα στις ΗΠΑ. Είμαι Απόφοιτος Μεταπτυχιακού προγράμματος στην Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία (MAAL) - TESOL από το Ελληνοαμερικάνικο Πανεπιστήμιο του New Hampshire, USA. Πτυχιούχος Ψυχολογίας και Αγγλικής από το Πανεπιστήμιο Ιλλινόις Σικάγο (University of Illinois at Chicago-UIC), Προπονητικής από το American Sport Education Program (ASEP) . 

Δίδαξα ως αντικαταστάτης Καθηγητής Γυμνασίου στο Σικάγο και υπεύθυνος αθλητικών προγραμμάτων Δήμων και Ακαδημιών. Εργάστηκα ως καθηγητής σε Κέντρα Ξένων Γλωσσών και ιδιωτικά σχολεία στην Αθήνα καθώς και στον Ελληνικό Εκδοτικό Οίκο Βιβλίων Αγγλικής “Express Publishing” ως σύμβουλος εκπαίδευσης ιδιωτικών και δημοσίων σχολείων. Συμμετείχα στη Φιλαρμονική του Δήμου Σπάρτης επί σειρά ετών.

Τον Σεπτέμβρη του 2009 δημιούργησα και διευθύνω το Κέντρο Ξένων Γλωσσών “MOOSE LANGUAGE SCHOOLS” στη Σπάρτη, το οποίο μέχρι σήμερα έχει πάνω από 326 επιτυχίες μαθητών, φοιτητών και ενηλίκων στην Αγγλική γλώσσα.

Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να δώσετε την απαιτούμενη προσοχή και με το χέρι στην καρδιά και με σύνεση να επιλέξετε τον πιο κατάλληλο ως νικητή στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου. Ζητώ τη στήριξή σας. Διεκδικώ την ψήφο σας για να δημιουργήσουμε Μαζί».

Γιώργος Ε. Μουστόγιαννης

6942554937 /Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook Profile Γιώργος Μουστόγιαννης ΣΠΑΡΤΗ ΜΑΖΙ

Facebook page Moose Language Schools

Last modified on Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2023 12:19