Ντ. Τζανετέα: Στηρίξτε την ομάδα μας για ένα καλύτερο μέλλον

Αγαπητοί συμπολίτες, Αγαπητές συμπολίτισσες,
 
Κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου συναντηθήκαμε σε δρόμους, πλατείες, γειτονιές, οικισμούς και χωριά, σας ακούσαμε, ανταλλάξαμε απόψεις και συνδιαμορφώσαμε από κοινού μία πρόταση, βασισμένη στις πραγματικές ανάγκες του τόπου μας, με μόνο σκοπό να χαράξουμε ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για τον Δήμο μας.
 
Σας ευχαριστούμε όλες και όλους θερμά για την εμπιστοσύνη που δείξατε στους ανθρώπους του συνδυασμού μας την προηγούμενη Κυριακή.
 
Την ερχόμενη Κυριακή, στις 15 του Οκτώβρη, σας ζητάμε να μας στηρίξετε και να μας δώσετε την δύναμη για να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας, ώστε να κάνουμε το όραμά μας πράξη και να ξεκολλήσουμε την Σπάρτη από την στασιμότητα. Πρέπει επιτέλους να κάνουμε το άλμα μπροστά.
 
Τώρα ξέρετε ποιοι καλούνται να αναλάβουν την τύχη του Δήμου και ποιοι μπορούν να τα καταφέρουν.
 
Σας καλούμε να αξιολογήσετε με προσοχή τους ανθρώπους των δύο συνδυασμών και να επιλέξετε εκείνους που θα αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα και συνέπεια τα κρίσιμα και τα σημαντικά ζητήματα της πόλης και των χωριών μας, με τα οποία όλοι ήδη βρισκόμαστε αντιμέτωποι.
 
Στις 15 Οκτωβρίου δεν επιλέγουμε μόνο το πρόσωπο του/της Δημάρχου, αλλά και την ομάδα εκείνη που θα τον/την πλαισιώσει και μαζί θα δουλέψουν και θα διαχειριστούν τον Δήμο μας την επόμενη πενταετία.
 
Η δική μας ομάδα συνδυάζει την εμπειρία και την γνώση, την επιστημονική και τεχνοκρατική επάρκεια και τον νεανικό δυναμισμό.