Π. Δούκας: Κανονίζω αυτή τη συνάντηση που ζήτησε η νέα Δημοτική Αρχή και δεν ξαναασχολούμαι με το θέμα

OK κανόνισα για αυτή την Πέμπτη στις 1:00 Μεσημέρι στο Γραφείο μου συνάντηση με την GULF AIR AVIATION και όσους είχατε προσκληθεί τη προηγούμενη φορά!!

Ο Μιχάλης μπορεί να τους εκθέσει τι βελτιώσεις θα ήθελε στη μεταξύ μας συμφωνία και από εκεί και πέρα ας ακολουθήσει η κάθε πλευρά το συμφέρον της!
Ή θα καταλήξουμε σε συμφωνία, ή ας αναζητήσει η νέα Δημοτική Αρχή άλλον επενδυτή από την αρχή και ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του!

Αλλά κάθε βδομάδα καθυστέρησης έναρξης των εργασιών και της λειτουργίας του αεροδρομίου, είναι κρίμα για την οικονομία της Σπάρτης, τον τουρισμό και τη νεολαία της Σπάρτης - και φυσικά είναι δώρο μας στη Καλαμάτα!

Όπως δήλωσα, κανονίζω αυτή τη συνάντηση που ζήτησε η νέα Δημοτική Αρχή και δεν ξαναασχολούμαι με το θέμα• 

Ήδη με τη Τεχνική Υπηρεσία ‘ξεχορταριάσαμε’ τους χώρους του αεροδρομίου και σας έχω αφήσει το φάκελο για τα θέματα της έναρξης των εργασιών στις υποδομές, όπως ζήτησαν οι αρχές της πολιτικής αεροπορίας, ως προαπαιτούμενα για την επαναλειτουργία του Αεροδρομίου — πριν την ιδιωτικοποίηση του Αεροδρομίου της Καλαμάτας!

Σας υπενθυμίζω ότι δεν προσφέρουμε έτοιμο αεροδρόμιο σε λειτουργία!
 
Τους ζητάμε πρώτα να το νοικιάσουν στη χάλια κατάσταση που είναι, να πάρουν μόνοι τους όλες τις χωροταξικές και γραφειοκρατικές άδειες που προαπαιτούνται για τις εργασίες, να το επισκευάσουν και φτιάξουν με δικά τους κεφάλαια, και μετά να ζητήσουν εγκρίσεις από τις αρχές της πολιτικής αεροπορίας και το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας - δηλαδή αδειοδοτήσεις που μπορεί με το γενικό γραφειοκρατικό σύστημα να σημειώσουν τις γνωστές σημαντικές καθυστερήσεις και πάντα με το στοιχείο της αβεβαιότητας!
Last modified on Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2023 16:39