Μ. Βακαλόπουλος: Σειρά επαφών και συναντήσεων είχε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Σπάρτης

Δεκεμβρίου 16, 2023

Σειρά επαφών και συναντήσεων είχε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Σπάρτης Βακαλόπουλος τις τελευταίες ημέρες.

Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου παρευρέθηκε στην ημερίδα της Ένωσης Γενικών Γραμματεων Ελλάδας “Κλεισθένης” για το Νέο Σύστημα Διακυβέρνησης των Ο.Τ.Α. που διεξήχθη στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Αμαλία .

FB_IMG_1702655776226.jpg

Την Πέμπτη 14 Δεκεμβριου σε προγραμματισμένα ραντεβού αρχικά επισκέφθηκε το Διοικητήριο Λακωνίας όπου συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Θεόδωρο Βερούτη.
Σε άριστο κλίμα οι δύο πλευρές επιβεβαίωσαν την κοινή διάθεση γιά ακόμα πιό στενή συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου.

20231214_131446_copy.jpg
Ακολούθως ο Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε με την Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας κα Εύη Παπαγεωργίου όπου το βασικό θέμα συζήτησης ήταν οι άμεσες ενέργειες που πρέπει να γίνουν εν’ όψει της έναρξης των εργασιών  ανέγερσης του Νέου Νοσοκομείου Σπάρτης  την 1η Φεβρουαρίου από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.  Επίσης συζητήθηκε το μεγάλο πρόβλημα της υποστελέχωσης του Γ.Ν.Σ. και αναζητήθηκαν συνέργειες ώστε με το νέο έτος Διοίκηση και Δήμος να προβούν σε κοινές δράσεις για την περαιτέρω αναβάθμιση των υγειονομικών υπηρεσιών της Κεντρικής Νοσηλευτικής Μονάδας του Νομού Λακωνίας.

20231214_140539_copy.jpg