Ώρα μηδέν για το αεροδρόμιο Σπάρτης

Μετά την συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης σχετικά με το θέμα λειτουργίας του αεροδρομίου φάνηκε ότι υπάρχει διάθεση απ΄ όλους να συζητηθεί το θέμα και με τους επενδυτές που είχε προτείνει ο πρώην Δήμαρχος Πέτρος Δούκας.

Ζητήθηκε από τον Πέτρο Δούκα να προγραμματίσει συνάντηση με τους Άραβες επενδυτές το οποίο έκανε άμεσα παρ΄ ότι είχε δεχθεί  επιθέσεις για αυτήν την πρότασή του .
 
Η συνάντηση αυτή προφανώς θα έχει τον χαρακτήρα να αναθερμανθούν οι σχέσεις  και να συζητηθούν τυχόν απορίες και ενδεχομένως να προστεθούν και άλλες δράσεις της εταιρείας .
Οποιαδήποτε αμφιβολία σχετικά με τον επενδυτικό ενδιαφέρον και την δυνατότητα που έχει η εν λόγω εταιρεία είναι ευκαιρία να λυθούν ώστε αν υπάρξει συμφωνία  να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες στο αεροδρόμιο Σπάρτης.
 
Όπως έχει πει ο Πέτρος Δούκας υπάρχει στενό χρονοδιάγραμμα για την λειτουργία του αεροδρομίου αφού υπάρχει περίπτωση να μη μπορεί να αδειοδοτηθεί λόγω πώλησης του αεροδρομίου Καλαμάτας σε ιδιώτες με δέσμευση σε απόσταση 100 χλμ να μη λειτουργήσει άλλος αεροδιάδρομος.
 
Να θυμίσουμε ότι επί δύο χρόνια ο Πέτρος Δούκας είχε κάνει όλες τις ενέργειες ώστε το αεροδρόμιο να έρθει στην ιδιοκτησία του Δήμου Σπάρτης αλλά και να βρεθεί επενδυτής που δεν θα επιβαρύνει τον Δήμο με την ανακατασκευή του χώρου που ήταν σε κάκιστη κατάσταση. 
 
Από πληροφορίες η συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης Μιχάλη Βακαλόπουλου και των Αράβων επενδυτών θα γίνει την Πέμπτη 14 Μαρτίου. 
Last modified on Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024 14:45