Επίσκεψη Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού στη Λακωνία (video)

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός πραγματοποίησε περιοδεία με σκοπό την ενημέρωση και τον έλεγχο των εξελίξεων σε σημαντικά έργα της Λακωνίας. 

Αρχικά, ο Περιφερειάρχης επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Σπάρτης, και το Δήμο Σπάρτης για έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς και νέων έργων.

Στη συνέχεια, ο Περιφερειάρχης μετέβη στη Μάνη, επισκεπτόμενος την περιοχή για να επιβεβαιώσει την πρόοδο των οδικών έργων που βρίσκονται υπό εξέλιξη.

Αργότερα, κατευθύνθηκε προς τη Σκάλα, όπου εξέτασε την εξέλιξη της νέας γέφυρας και των μελετών παράκαμψης Σκάλας και Βλαχιώτη, προβαίνοντας σε αξιολόγηση της προόδου και διασφαλίζοντας την ομαλή εξέλιξη των εργασιών.

Τελικός προορισμός της περιοδείας ήταν η Μονεμβασία, όπου ο Περιφερειάρχης επισκέφθηκε τον τόπο για να εξετάσει την πρόοδο των έργων φωτισμού στην καστροπολιτεία, δείχνοντας έτσι τη συνεχή δέσμευσή του στην ανάπτυξη και τη βελτίωση της περιοχής.

Ο Περιφερειάρχης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεργασία και το επίπονο έργο που επιτελείται σε κάθε πεδίο, υπογραμμίζοντας τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ των τοπικών αρχών και των κοινοτήτων για την επίτευξη των κοινών στόχων και την πρόοδο της περιοχής.

skala-gefyra.jpg

Last modified on Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024 16:44