Γ. Λυροφώνη | Το Γύθειο έχει μεγάλες δυνατότητες και πρέπει να αξιοποιηθούν

Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο διαδίκτυο η Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Ανατολικής Μάνης  Γεωργία Λυροφώνη εκφράζει τις θέσεις της για τα σχόλια που έχουν να κάνουν με το κλείσιμο του δρόμου ώστε η εκδήλωση με μουσικούς στη παραλιακή να έχει αφενός επιτυχία αφετέρου οι επιχειρήσεις να έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα αφού το Γύθειο πραγματικά βούλιαξε από τουρίστες. 

Αναφέρει  ...

Με αφορμή και τη χθεσινή εκδήλωση,
Μουσική στην παραλιακή, που επαναλήφθηκε φέτος για 2η χρόνια με μεγάλη επιτυχία,

Όσοι με γνωρίζετε ξέρετε ότι εκφράζομαι πάντα ελεύθερα, με το οποιοδήποτε «κόστος» πολιτικό τις περισσότερες φορές.

Σα Δημοτική Αρχή πάντα είμαστε αρωγοί και έχουμε συμφωνήσει σε καθετί που οφελεί τον τόπο κατά τη γνώμη μας και τη γενική εμπειρία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια. Έχουμε αναλάβει την ευθύνη των αποφάσεων μας ακόμα και με ρίσκο πολιτικό.

Διαβάζω σε διάφορες αναρτήσεις για τις δυσκολίες που προέκυψαν στην κυκλοφορία επειδή ο δρόμος έκλεισε για λίγα μέτρα (από την κεντρική πλατεια έως το Ηρώον) από 21:00 έως 00:00.

Το Γύθειο έχει τεραστιες δυνατότητες κ μόνο η πεζοδρόμηση του θα αναδείξει όπως του αξίζει τον όμορφο τόπο μας αλλά κ εμείς οι μόνιμοι κάτοικοι θα τον απολαύσουμε πραγματικα.

Ας είναι για αρχή στο μικρο αυτό κομμάτι και από ώρες 09:00 έως 01:00

Αυτή πρέπει κατά τη γνώμη μου να είναι η πρόταση της Δημοτικής Κοινότητας Γυθειου. Με τη μικρότερη αναστάτωση για όλους κ πιστεύω αποδεκτή από την πλειοψηφία των κατοίκων.

Όσοι έχουμε εκλεγεί για να αποφασίζουμε θα πρέπει να θελουμε να λαμβάνουμε τέτοιες αποφασεις κ όχι να τις αποφεύγουμε. Σε καμία περίπτωση επιπόλαια αλλά η συγκεκριμένη πρόταση για εμένα επιβάλλεται να κατατεθεί.

Αναμένοντας από Σεπτέμβρη…

Last modified on Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2024 21:33