Α. Τσιριγωτάκης: Συνάντηση στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την ηλεκτροδότηση της Ελαφονήσου

Η βελτίωση της ποιότητας ηλεκτροδότησης της Ελαφονήσου ήταν το αντικείμενο συζήτησης της συνάντησης του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Θ. Σκυλακάκη, του Βουλευτή Λακωνίας κ. Θ. Δαβάκη, του Δημάρχου Ελαφονήσου κ. Α. Τσιριγωτάκη, του Διευθύνοντα Συμβούλου του ΔΕΔΔΗΕ κ. Α. Μάνου και του Ειδικού Συμβούλου Δημάρχου Ελαφονήσου κ. Χ. Κουτσονικολή.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Υπουργού, συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τα προβλήματα ηλεκτροδότησης που αντιμετώπισε η περιοχή στις 18-19 Ιουλίου με τις πυρκαγιές, καθώς και ζητήματα σχετικά με τη βελτίωση της ποιότητας ηλεκτροδότησης στην περιοχή.

Ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί ήδη μια σειρά επενδύσεων στην περιοχή, ενώ όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στελέχη του θα επισκεφθούν την Ελαφόνησο ώστε να μελετήσουν περαιτέρω την ποιότητα τάσης και να προχωρήσουν σε ενέργειες αναβάθμισης του δικτύου, ενώ θα εξετασθεί και η δυνατότητα κατασκευής νέου Υποσταθμού Υψηλής προς Μέσης τάσης στην περιοχή, καθώς και η υπογειοποίηση μικρής έκτασης του δικτύου.

Last modified on Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2024 13:18