Π. ΔΟΥΚΑΣ: ICC HELLAS | «Η καινοτομία στον Αγροτικό Τομέα» Εκδήλωση στο Ηράκλειο Κρήτης

To Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο ICC - International Chamber of Commerce Ελλάδας συνεχίζει να βρίσκεται στη πρωτοπορία δράσεων και πρωτοβουλιών!

 
Ο Τομέας Αγροτικής Εξέλιξης, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και της Περιφέρειας Κρήτης σας προσκαλεί στην εκδήλωση με θέμα «Η καινοτομία στον Αγροτικό Τομέα» που θα πραγματοποιηθεί Παρασκευή 20 Οκτωβρίου και ώρα 17:30 στην αίθουσα «Καστελλάκης» του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου Κρήτης. (Κορωναίου 9).
 
Η Αγροτική παραγωγή έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης της αποτελεσματικότητάς της και απόδοσής της ανά στρέμμα και το ICC Ελλάδας θα είναι παρόν στη μεγάλη αυτή προσπάθεια, με Συμπόσια, σεμινάρια, προσκλήσεις σε γεωπόνους και αγρο-οικονομολόγους από την Ολλανδία και το Ισραήλ, όπου οι οικονομικές αποδόσεις ανά στρέμμα είναι εξαπλάσιες από ότι στην Ελλάδα, και άλλες τέτοιες σχετικές πρωτοβουλίες!
 
Το ICC - International Chamber of Commerce Ελλάδας, με το τεράστιο παγκόσμιο δίκτυό του και με παρουσία σε πάνω από 100 Κράτη, είναι και θα είναι δίπλα στον αγροτικό κόσμο μας!
 
Και πάλι συγχαρητήρια για την εξαιρετική και μοναδική αυτή πρωτοβουλία! 
 
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό