Μονεμβάσια: Live αναμετάδοση της μεγάλης συναυλίας που θα πραγματοποιηθεί στο Καλλιμάρμαρο

Η Ένωση Επιχειρηματιών Μονεμβασίας διοργανώνει την Παρασκευή 11 του μήνα και ώρα 19:00 στην κεντρική πλατεία της Μονεμβάσιας live αναμετάδοση της μεγάλης συναυλίας που θα πραγματοποιηθεί στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό στάδιο.

Μία συναυλία φόρο τιμής στη μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Η δράση αυτή πραγματοποιείται σε συνεργασία με τοπικό συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Μονεμβασίας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μονεμβασίας οι Ρίζες.

------------------------------------------------------------------------

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση της διοργάνωσης:

Την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, ο σύλλογος συγγενών των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, διοργανώνει μία μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στις ψυχές της 28ης Φεβρουαρίου του 2023.

Μία νύχτα μνήμης με την ευχή και την παράκληση να γίνουμε ένα μέσα από τη μουσική και την αλληλεγγύη, να μην ξεχάσουμε και να μην ξεχαστούμε.
Στη συναυλία αυτή δίνουν το «παρών» σπουδαίοι καλλιτέχνες μέσα από το απόθεμα της ψυχής και της αγάπης τους. Όλοι αφιλοκερδώς, με μοναδικό στόχο την εξύμνηση της ζωής και την τιμή όσων αποκλείστηκαν βίαια από αυτή.

(Να μεταδοθεί διαδικτυακά σε όλη την Ελλάδα η συναυλία στο Καλλιμάρμαρο -αφιερωμένη στα θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών- προτείνει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου)

Φοίβος Δεληβοριάς - Κοινοί Θνητοί - Σωκράτης Μάλαμας
Θανάσης Παπακωνσταντίνου - Τάνια Τσανακλίδου

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου.
Μία βραδιά-προσκλητήριο, μία συναυλία ένωσης και ενθύμησης.

https://fb.me/e/1Nzq2OmXN

462018147_3660070637587541_6714905047994677948_n.jpg

Last modified on Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2024 19:27