Σπάρτη: Περιφερειακή σύσκεψη συνδικαλιστικών στελεχών Πελοποννήσου της ΑΔΕΔΥ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. υλοποιώντας την απόφαση του Γενικού Συμβουλίου, αποφάσισε, όπως μας έχει ήδη ενημερώσει, να προχωρήσει στην πραγματοποίηση δράσεων σε τοπικό, περιφερειακό  και κεντρικό επίπεδο με στόχο την ενημέρωση των συναδέλφων, σε ολόκληρη τη χώρα, στο πλαίσιο της Γενικής Απεργίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Νοεμβρίου 2024.

   Με βάση τα παραπάνω, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί ενημερωτική περιφερειακή σύσκεψη στελεχών Πελοποννήσου στην αίθουσα του Δήμου Σπάρτης Δωριέων 14-16, (Παλιά ΤΕΔΚ, απέναντι από το παρκινγκ του SUPER MARKT IN πλησίον του Αγ. Σπυρίδωνα )  τη Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 18.00

Στη σύσκεψη καλούνται να λάβουν μέρος τα συνδικαλιστικά στελέχη των περιοχών: Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας.

    Ειδικότερα για το νομό Λακωνίας καλούνται να  συμμετέχουν:

Τα Μέλη της ΕΓ του ΝΤ Λακωνίας ΑΔΕΔΥ, τα Μέλη του ΓΣ του ΝΤ Λακωνίας της ΑΔΕΔΥ, τα Μέλη ΓΣ και Αντιπρόσωποι σε Ομοσπονδίες, τα Μέλη των ΔΣ των Δημοσιοϋπαλληλικών Σωματείων, το ΔΣ του Σύλλογο Συνταξιούχων Πολιτικών Υπαλλήλων Δημοσίου.