Σπάρτη: Παράδοση των κουπονιών συμμετοχής στο σχολικό διαγωνισμό ανακύκλωσης του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου (video)

Σήμερα Τρίτη 4 Ιουνίου 2024 έγινε η παράδοση των κουπονιών συμμετοχής στο σχολικό διαγωνισμό ανακύκλωσης του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου στο Παλαιό Δημαρχείο της Σπάρτης, παρουσία του Δημάρχου Σπάρτης Μιχάλη Βακαλόπουλου και του πρώην Προέδρου του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου Σταύρου Αργειτάκου.

«Προς το τέλος του διαγωνισμού τα παιδιά δε μπορούσαν να βρουν ανακυκλώσιμα πουθενά, η πόλη είχε καθαρίσει από άκρο σε άκρο» δήλωσε στο Laconiatv ο καθηγητής του 1ου Γυμνασίου Σπάρτης Παναγιώτης Παπαγεωργίου, όπου παρέδωσε μεγάλο αριθμό κουπονιών.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα σχολικά τμήματα με τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη διαδικασία της ανακύκλωσης θα κερδίσουν τα τρία (3) μεγάλα δώρα - έπαθλα του Διαγωνισμού:

1ο δώρο-έπαθλο: Ένα ταξίδι 5 ημερών για το σύνολο των μαθητών του σχολικού τμήματος με τη μεγαλύτερη συμμετοχή (καθώς και των συνοδών τους) σε όποια πόλη της Ευρώπης επιλέξουν οι ίδιοι οι μαθητές.
2ο δώρο-έπαθλο: Ένα ταξίδι 5 ημερών για το σύνολο των μαθητών του σχολικού τμήματος με τη δεύτερη μεγαλύτερη συμμετοχή (καθώς και των συνοδών τους) σε όποια πόλη της Ελλάδας επιλέξουν οι ίδιοι οι μαθητές.
3ο δώρο-έπαθλο: Ένα smartwatch για το σύνολο των μαθητών του σχολικού τμήματος με τη τρίτη μεγαλύτερη συμμετοχή.
Last modified on Τρίτη, 04 Ιουνίου 2024 14:30