sparta.komvos: Συζήτηση με θέμα «Οι νέοι στην εποχή της Tεχνητής Nοημοσύνης»

Αγαπητή Φίλη/ Αγαπητέ Φίλε του sparta.komvos,

Αυτόν τον Αύγουστο στο χώρο του sparta.komvos έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε δυο νέους ανθρώπους, από την Ινδία και την Ιταλία.

Συνδυάζοντας την παρουσία τους στην πόλη μας με την Παγκόσμια Ημέρα Νέων του ΟΗΕ, που γιορτάζεται στις 12 Αυγούστου, το sparta.komvos διοργανώνει συζήτηση μεταξύ νέων διαφορετικών εθνικοτήτων για τα όνειρα και τις ανησυχίες τους για το μέλλον την εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης, των περιβαλλοντικών προκλήσεων και των μεγάλων γεωπολιτικών εντάσεων.

Την συζήτηση θα ξεκινήσουν με εισηγήσεις τους οι:

 -Manan Shah, από την Ινδία,  Ερευνητής και Σύμβουλος για θέματα Πληροφορικής και Επικοινωνίας του Ιδρύματος FOGGS (Ίδρυμα για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση και Αειφορία)

Eleonora L. Cammarano, από την Ιταλία, Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Johns Hopkins των ΗΠΑ και Εκπαιδευόμενη του FOGGS

Θανάσης Καλαμαράς, από την Ελλάδα, Χημικός και Οικονομολόγος με εξειδίκευση στο χρηματοοικονομικό προγραμματισμό και στα χρηματοδοτικά προγράμματα

Ελένη Παναγάκου, από την Ελλάδα, Δικηγόρος Διεθνούς και Ευρωπαικού Δικαίου

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 19 Αυγούστου στις 7-9 μ.μ. στο sparta.komvos, Όθωνος Αμαλίας 114 στη Σπάρτη και θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα. Καλούμε τους νέους της πόλης και όσους λιγότερο νέους θέλουν να συμμετέχουν να έρθουν στο χώρο μας.

Σας περιμένουμε.

 

Με εκτίμηση,

Γιώργος Κωστάκος

sparta.komvos

Last modified on Τρίτη, 13 Αυγούστου 2024 14:09