Πρόσκληση για ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στο Εκθεσιακό περίπτερο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στην 88η ΔΕΘ

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, προτίθεται να συμμετάσχει στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα λάβει χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης το χρονικό διάστημα 7 έως 15 Σεπτεμβρίου 2024, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ).

Στο πλαίσιο αυτό το Επιμελητήριο καλεί τις επιχειρήσεις - μέλη του να συμμετέχουν δωρεάν στο περίπτερο του, 30τμ συνολικά,  για να προβάλλουν την επιχείρησή τους, να διαφημίσουν τα προϊόντα τους μέσω έντυπου διαφημιστικού υλικού ή δειγμάτων των προϊόντων τους ή και να προβούν σε πώλησή τους.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, στην οποία τιμώμενη χώρα θα είναι η Γερμανία και με σκοπό πάντα την προβολή και παρουσίαση (μέσα από τα Επιμελητήρια) των επιχειρήσεων του συνόλου της Ελληνικής επικράτειας, η ΚΕΕΕ σχεδιάζει τη διοργάνωση - από κοινού με τη ΔΕΘ Α.Ε. - Ημέρας Γευσιγνωσίας Τροφίμων και Ποτών.

 

Δηλώσεις συμμετοχής

Οι επιχειρήσεις, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 88η ΔΕΘ καλούνται, σε πρώτη φάση, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τη συμμετοχή τους στο περίπτερο του Επιμελητηρίου έως τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024 και ώρα 2 μ.μ, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής στον σύνδεσμο που θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr ή πατώντας εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Αρκαδίας, όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες: 8π.μ.3 μ.μ., στα τηλέφωνα 2710 227141-2 (εσωτ.6) και στο mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..