Στον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ για τη Λακωνία ο Ν. Κρητικός

Μια ουσιαστική συζήτηση για τα θέματα που αφορούν στη Λακωνία, είχε την ευκαιρία να κάνει χθες, στο γραφείο του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ, κου. Θανάση Κοντογεώργη, ο βουλευτής Π.Ε. Λακωνίας, κ. Νεοκλής Κρητικός.

«Με το συνάδελφο κ. Θανάση Δαβάκη, σταχυολογήσαμε ενώπιον του κ. Κοντογεώργη, του κ. Θανάση Νέζη -επιφορτισμένος με την επικοινωνία με τα μέλη της Κ.Ο.- και των συνεργατών του Γραφείου, τα ζητήματα που απασχολούν, χωλαίνουν και χρήζουν επιτάχυνσης», επισήμανε ο κ. Κρητικός, προσθέτοντας: «Θέματα και έργα πνοής, στάσιμα επί δεκαετίες, που ναι μεν έχουν μπει σε ορθή πορεία, αλλά δε λείπουν οι καθυστερήσεις, οι ανατροπές και οι αστάθμητοι παράγοντες».

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο συναντήσεων που έχει ο κ. Υφυπουργός με τους κοινοβουλευτικούς βουλευτές των Π.Ε. και έχει ως σκοπό την καταγραφή των κυριότερων προβλημάτων ανά περιοχή. Ήδη κυβερνητικά κλιμάκια ξεκίνησαν τις αυτοψίες, αρχικά στον Έβρο με επικεφαλής τον Πρωθυπουργό και συνεχίζοντας με τη Ζάκυνθο. 

«Όπως είπε και ο κ. Κοντογεώργης οι επισκέψεις έχουν κύριο άξονα τη διαβούλευση με θεσμικούς & παραγωγικούς φορείς και την κοινωνία των πολιτών. Σ'αυτό το στάδιο πρέπει να είναι καθαρό τί επιδιώκεται για κάθε περιοχή, με επόμενο βήμα την υλοποίηση -αφού "δε θα μιλάμε εν είδει ευχολογίου" όπως επανέλαβε ο κ. Υφυπουργός- όσων είναι εφικτό να προχωρήσουν», υπογράμμισε ο κ. Κρητικός.

12_3.jpg