«Πρόωρη» ανάσταση για την Εύα Καϊλή – Αποφυλακίζεται τη Μεγάλη Παρασκευή

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει μόλις αποφυλακιστεί.

Αποφυλακίζεται το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής στις 11:00 ώρα Βρυξελών η Εύα Καϊλή.

Το «βραχιολάκι» που αναζητούνταν βρέθηκε και σύμφωνα με τον δικηγόρο της Μιχάλη Δημτρακόπουλο θα αποφυλακιστεί από τις φυλακές Χάρεν, μετά από απόφαση των δικαστικών αρχών.

Μάλιστα η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και εκ των βασικών κατηγορουμένων για το σκάνδαλο Qatargate στην πρώτη της δήλωση μετά την ανακοίνωση της αποφυλάκισής της, εμφανιζόταν «ανυπόμονη» να βρεθεί στο σπίτι με την κόρη της, με την οποία μάλιστα πλέον θα κάνει μαζί και ανάσταση.

«Την πρώτη ημέρα θέλω απλά να είμαι σπίτι με την κόρη μου. Όλη τη μέρα μαζί της. Από τον Ιανουάριο την έβλεπα μόνο δύο φορές το μήνα. Θα παραμείνω στις Βρυξέλλες, θα συνεχίσω να δίνω μάχη για την αθωότητά μου» ήταν τα λόγια πρώτα της Εύας Καϊλή 

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της,  Μιχάλη Δημητρακόπουλο, η κ. Καϊλή θα μένει στο διαμέρισμά της στις Βρυξέλλες κοντά στην έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ξεχωριστά από τον σύζυγό της, Φραντσέσκο Τζόρτζι, με τον οποίο θα μπορεί να έχει μόνο τηλεφωνική επικοινωνία, ενώ οι κλήσεις τους θα καταγράφονται από τις αρχές.

Ο κ. Δημητρακόπουλος εξήγησε ότι αυτό ήταν επιθυμία και της ίδιας, καθώς δεν θέλει να έχει πλέον σχέσεις με τον Ιταλό σύντροφό της.

Last modified on Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 22:51