Η Μαρία Φραγκή έφτασε και εκεί...

Έφτασε και εκεί!

Αντίκρισε τον πολυτραγουδισμένο Κάβο Μαλιά. Ξεκίνησε από τα γαλανά νερά της Πλύτρας , στη Δαιμονιά, στον Αρχάγγελο, στην Παντάνασσα, στην Ελίκα στους Αγίους Αποστόλους, στον Άγιο Γεώργιο, στη Νεάπολη στον Άγιο Νικόλαο, στα Βελανίδια, στο Λάχι, στο Μεσοχώρι, στον Κάμπο…

IMG_0772.JPG

Εκεί είδε μια αγροτική περιοχή της Νότιας Λακωνίας ζωντανή και παραγωγική. Οι παραγωγοί των κρεμμυδιών, του λαδιού, των ελιών της πατάτας , ανέλυσαν, εξήγησαν και ζήτησαν από τη Μαρία ουσιαστική και γρήγορη υποστήριξη.

Η Νέα Δημοκρατία έχει υποστηρίξει τους αγρότες της περιοχής με αποτέλεσμα να κρατήσει νέους κοντά στην πρωτογενή παραγωγή. Είδε όμως και τους ναυτικούς μας (συνταξιούχους και εν ενεργεία ) και άκουσε και αυτούς.

IMG_4045.JPG

Τέλος ένα σημαντικό κεφάλαιο που υποστηρίζει και στο οποίο πιστεύει η Νέα Δημοκρατία, τον τουρισμό και τον πολιτισμό ήταν και αυτό ένα από τα θέματα που υποστηρίχτηκαν αρκετά, αλλά δεν φτάνουν γιατί χρειάζεται τουρισμό όχι τριών μηνών, αλλά δέκα! Η υπόσχεση της Μαρίας από καρδιάς, συνεπής και σίγουρη, θα υπάρξει πετυχαίνοντας με τη βοήθεια τους, την είσοδο της, στη βουλή.

IMG_4050.JPG

Γι αυτό λοιπόν φτάνοντας κοντά στο τέλος του προεκλογικού αγώνα η Μαρία ζητά τη στήριξη με την ψήφο σας!

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΦΡΑΓΚΗ – ΧΑΝΤΖΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ!

IMG_4066.JPG

IMG_4058.JPG

IMG_0781.JPG

IMG_0756.JPG

Last modified on Τρίτη, 16 Μαϊος 2023 23:05