Το ευχαριστώ από τον Παναγιώτη Κρυπωτό

Αγαπητοί συμπατριώτες μου θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την υποστήριξη που έλαβα και συνεχίζω να λαμβάνω καθόλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και της χθεσινής εκλογικής μάχης.

 
Θέλω να ευχαριστήσω τον λακωνικό λαό που με εμπιστεύτηκε και με βοήθησε ξανά να καταταγω πρώτος σε ψήφους στον συνδυασμό της Ελληνικής Λύσης.
 
Ο στόχος επιτευχθεί, μαζί καταφέραμε στον νομό Λακωνίας, το προπύργιο της Νέας Δημοκρατίας που λαμβάνει από τα μεγαλύτερα ποσοστά πανελλαδικώς, να ανεβάσουμε το ποσοστό της Ελληνικής Λύσης σε σχέση με το 2019.
 
Συνεχίζουμε με περισσότερη αποφασιστικότητα, τόλμη και δύναμη σε έναν αγώνα διαρκείας εναντίον οποιασδήποτε αντεθνικής και αντικοινωνικής εξουσίας, έχοντας όραμα για ένα καλύτερο μέλλον, για μία Ελλάδα ανεξάρτητη και αυτεξούσια.
 
Βάζοντας πάνω και πρώτα από όλους την Ελλάδα και τον Έλληνα!! Θα συνεχίσω να εργάζομαι για το καλό της λακωνικής γης και των ανθρώπων της. Σε κάθε δυσκολία που θα έρθει, και στην Ελληνική Λύση είμαστε σίγουροι ότι θα έρθουν πολλές σε περίπτωση οριστικής επικράτησης του Μητσοτάκη, εγώ θα είμαι δίπλα στον δοκιμαζομενο Λάκωνα. 
Στο τέλος η Ελλάδα και η αλήθεια θα νικήσουν.