ΠΑΣΟΚ Λακωνίας: «Η 21η Μαίου ήταν η αρχή»

Το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαίου επιβεβαίωσε με ξεκάθαρο τρόπο την επιστροφή του ΠΑΣΟΚ ως πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων.

Μετά από 4 χρόνια η βουλευτική έδρα στο νομό Λακωνίας επέστρεψε στη δημοκρατική παράταξη χάρη στον μεγάλο αγώνα των υποψηφίων μας , των στελεχών , των μελών & των φίλων μας .

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στην νεοεκλεγείσα Νάγια Γρηγοράκου για την πρωτιά της .

Άξιοι επαίνων και οι 4 συνυποψήφιοι που έβαλαν πλάτη ,σε πολύ κρίσιμο σημείο , για την ανάκτηση της έδρας.

Οι 7846 συμπολίτες μας σε κάθε γωνιά του νομού μας δίνουν δύναμη & στήριξη να συνεχίσουμε ενωμένοι και δυναμικά αυτό που ξεκίνησε η αείμνηστη Φώφη Γεννηματά και συνεχίζει ο πρόεδρος μας , Νίκος Ανδρουλάκης .

Την διαρκή μάχη απέναντι στον λαικισμό ,τον ελιτισμό , την αναξιοκρατία , το πελατειακό κράτος , τις μεγάλες κοινωνικές ανισότητες και την διαφθορά .

Χωριό χωριό ,πόρτα πόρτα έχουμε χρέος και βαριά ευθύνη να υπερασπιστούμε περήφανα με όλες μας τις δυνάμεις ,στις εκλογές της 25ης Ιουνίου ,την εκπροσώπηση του ΠΑΣΟΚ Λακωνίας στο κοινοβούλιο.

Η βαθιά συντηρητικοποίηση της ελληνικής κοινωνίας ,όπως αποτυπώθηκε στο εκλογικό αποτέλεσμα , αποτελεί ιδιαιτέρως ανησυχητικό γεγονός που επιβάλλει την αφύπνιση και των αγώνα όλων των δημοκρατικών δυνάμεων.

Το χρωστάμε στην ένδοξη ιστορία του ΠΑΣΟΚ και στο μέλλον μας.