Έναρξη νέου κύκλου περιοδειών Νεοκλή Κρητικού

ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΠΕΡΙΟΔΕΙΩΝ ΝΕΟΚΛΗ ΚΡΗΤΙΚΟΥ

 

Νέος κύκλος περιοδειών για τον Νεοκλή Κρητικό. «Πάλι από την αρχή λοιπόν! Περιοδείες σε κάθε γωνιά του νομού μας. Γιατί δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός», τόνισε ο κ. Κρητικός.

Η πρώτη περιοδεία βάδισε ακριβώς στα «χνάρια» της πρώτης περιοδείας της προηγούμενης προεκλογικής περιόδου και περιελάμβανε το Αλεποχώρι, την Καρίτσα, τη Ζαραφώνα, τους Αγίους Αναργύρους, την Γκοριτσά και τον Κεφαλά.

«Πάμε ακόμη πιο δυνατά αυτή τη φορά. Πάμε και πάλι μαζί» δήλωσε εμφατικά. Εξάλλου ο ίδιος πιστεύει, πως το αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου, μάς γεμίζει με ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη για την επόμενη μέρα.

«Ζητάμε ο λαός να μας δώσει αυτοδυναμία. Πιστεύουμε πως οι συμπολίτες μας επιθυμούν μια ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό και οφείλουμε να επισημάνουμε, ότι για να πραγματοποιηθεί αυτό πρέπει να επιβεβαιωθεί με την ψήφο μας», υπογράμμισε. «Αυτή η νέα περιοδεία, μου δίνει επιπλέον την ευκαιρία να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου και από κοντά τους συμπολίτες μου», κατέληξε.

 

Με εκτίμηση

Νεοκλής Δ. Κρητικός

9.jpg

16.jpg

8.jpg

Last modified on Τετάρτη, 31 Μαϊος 2023 23:18