Μαρία Φραγκή: Έντονη η παρουσία της στα δρώμενα της Λακωνίας

ΗΜαρία την Πέμπτη 8 Ιουνίου επισκέφθηκε το Δικαστικό Μέγαρο και συναντήθηκε με το διοικητικό προσωπικό, όπου συζήτησαν και ανέπτυξαν προτάσεις και λύσεις για την εύρυθμη λειτουργία του. Μερικά από τα ζητήματα που τέθηκαν προς συζήτησηήταν η γρήγορη επίλυση των δικαστικών θεμάτων και η άμεσηαπόδοση δικαιοσύνης η οποία είναι βασικόσυστατικότης οικονομικήςανάπτυξης της χώρας, και αποτελείβασικήεπιλογή του προγράμματος της νέαςδημοκρατίαςγια τη νέατετραετία.  Εξάλλουαυτός ο χώρος αποτελεί το εργασιακόπεριβάλλον της Μαρίας που σαν επιτυχημένηδικηγόροςυπόσχεταιαπόλυτη υποστήριξηγια την λύση των προβλημάτων.

IMG 2359

Το απόγευμαπαρευρέθηκε στα εγκαίνια του Σταματάκειου Πολυπολιτισμικού Κέντρου Σπάρτης όπου τελέστηκε αγιασμός από τον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευστάθιο

Επίσηςσυμμετείχε στη συνεδρίαση της ΔΕΕΠ Λακωνίας για τον καλύτερο συντονισμό του προεκλογικού αγώνα. Υποστήριξε και επέμεινε στην ανιδιοτελή συστράτευση όλων για τη Νίκη για αυτοδύναμη κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

IMG 2360

ΣΤΙΣ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ , ΤΟΛΜΗΡΑ , ΜΠΡΟΣΤΑ

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! 

 

Πρόγραμμα Περιοδειών

​​

ΣΑΒΒΑΤΟ

10/6/2023

ΣΠΑΡΤΗ

​​

ΚΥΡΙΑΚΗ

11/6/2023

ΕΛΙΑ18:30

ΑΣΩΠΟ19:00

ΠΑΠΑΔΙΑΝΙΚΑ19:30

ΠΛΥΤΡΑ20:00