Ν. Κρητικός: Αυξημένη η ευθύνη μας απέναντι στους πολίτες

Δεν πέρασε μήνας και επιστροφή στο Γύθειο για το Νεοκλή Κρητικό, το πρωί της Παρασκευής. Μαζί με συνεργάτες και φίλους το περπάτησε γωνιά-γωνιά. 
IMG 2373

«Ο ενθουσιασμός του κόσμου μού γεννά κάθε φορά πρωτόγνωρη συγκίνηση», τόνισε ο κ. Κρητικός και συμπλήρωσε ότι «κάθε εκλογή είναι μια καινούργια διαδικασία. Το γεγονός, ότι οι πολίτες μάς εμπιστεύθηκαν και μάλιστα σε αριθμούς μεγαλύτερους από αυτούς που το είχαν κάνει το 2019, σαφώς και μας ικανοποιεί. Όμως, αυξάνει και την ευθύνη μας!». 
IMG 2374

Και πάλι στις επάλξεις το απόγευμα, με επισκέψεις σε Τραπεζοντή, Λευκόχωμα, Τάραψα, Δαφνί, Κροκεές και Λάγιο. «Διανέμουμε και επικοινωνούμε το πρόγραμμα της παράταξής μας: αναλυτικό, κοστολογημένο, ρεαλιστικό, δίχως κρυφές ατζέντες και υπόκρυψη δεύτερων αναγνώσεων», υπογράμμισε.

IMG 2375

Οι πολίτες εξέφραζαν απορίες και ζητούσαν διευκρινίσεις. Ο κ. Κρητικός ήταν πρόθυμος να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις και να αποσαφηνίσει κάθε απορία: «Ο ρόλος μας είναι να απαντούμε στον κόσμο, να τον διαφωτίζουμε, να τον βοηθάμε, να τον ελαφραίνουμε» επισήμανε ο υποψήφιος βουλευτής καταλήγοντας πως «ο κόσμος έχει προβλήματα, αλλά ανακτά σταδιακά την αισιοδοξία του».

IMG 2379

IMG 2378

IMG 2377

IMG 2376