Στο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ & των ΜΜΕ το Καρναβάλι Κροκεών και Κέρκυρας

Στο στόχαστρο των ΜΜΕ πανελλαδικά το Καρναβάλι Κροκεών και Κέρκυρας

Εκτός από τα ΜΜΕ με δελτίο τύπου το ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει τα ΟΜΟΦΟΒΙΚΑ άρματα με θέμα τον Κασσελάκη .

Μάλιστα ο ίδιος ο Πρωθυπουργός αλλά και όλα τα κόμματα καταδίκασαν τις ομοφοβικές αντιδράσεις και τις επιθέσεις που έγιναν σε πολίτες .

Μάλιστα με δελτίο τύπου και με σκληρά λόγια η ΝΕ Λακωνίας ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ μεταξύ των άλλων αναφέρει : 

Δεν είναι δυνατόν οι Κροκεές (τα πάλαι Λεβέτσοβα) της Δημοκρατίας, της Εθνικής Αντίστασης στον φασισμό και τον ναζισμό, οι Κροκεές του φωτός, του πολιτισμού και των τεχνών, οι Κροκεές των επιστημόνων, των καλλιτεχνών,  των διανοούμενων, η γενέτειρα του μεγάλου Ποιητή κι Ακαδημαϊκού Νικηφόρου Βρεττάκου που, όπως ο ίδιος μας λέει "έφτιαξαν παντού νησάκια του έθνους, που ξεχωρίζουν εύκολα από ένα σημείο που είναι το Φως", να ανεχθούν να βυθιστούν στο σκοτάδι, επωάζοντας το αυγό του φιδιού.

Και ζητά : 

Είναι για τούτο απαίτηση από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και αδήριτη ανάγκη για τους προοδευτικούς, φιλελεύθερους και δημοκρατικούς πολίτες των Κροκεών και όλου του Νομού Λακωνίας η απόλυτη και σαφής καταδίκη και η δημόσια συγνώμη στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Πρόεδρό του, Στέφανου Κασσελάκη.

Σε άλλα σημείο αναφέρει :

Δεν αποτελεί αποκριάτικη καρναβαλική σάτιρα αυτό που εκτυλίχθηκε στις Κροκεές κατά την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, στις 17.03.2024, και μάλιστα υπό την αιγίδα και την επιχορήγηση του Δήμου Ευρώτα.

Όλα αυτά δημιουργούν : 

Δεν χρειάζεται να κουραστούμε, για να βρούμε τους υπαίτιους που ωθούν ολόκληρη την κοινωνία στη βία. Αυτοί οι ιθύνοντες σε  συνδυασμό με την οικονομική κατάσταση που διαμορφώνεται από την κυβέρνηση, παράγουν συμμορίες εφηβικού όχλου 15χρονων με ρατσιστικά χαρακτηριστικά, αυτοκτονίες, γυναικοκτονίες, έμφυλη κι ομοφοβική βία.

Documento.png   Νέες εικόνες ντροπής σε καρναβάλι στη Λακωνία – Ομοφοβικό άρμα με Κασσελάκη

LAFAITA.png  Εικόνες ντροπής σε καρναβάλι στη Λακωνία - Ομοφοβικό άρμα με Κασσελάκη Ακόμη ένα ομοφοβικό περιστατικό κατά του Στέφανου Κασσελάκη, αυτή τη φορά σε καρναβάλι στη Λακωνία.

LIBRE.pngΑκόμη ένα ομοφοβικό περιστατικό κατά του Στέφανου Κασσελάκη, αυτή τη φορά σε καρναβάλι στη Λακωνία. Κατά την καρναβαλική παρέλαση της Κυριακής στις Κροκεές Λακωνίας παρέλασε άρμα που έγραφε «Κορίτσια, ο Στέφανος» και έστελνε έμμεσα χυδαία και ομοφοβικά μηνύματα.

mynews.pngΛακωνία: Το άρμα Κασσελάκη στις Κροκεές που προκαλεί αντιδράσεις

TO_KOYTI_THS_PANDVRAS.png Νέες εικόνες ντροπής σε καρναβάλι στη Λακωνία – Ομοφοβικό άρμα με Κασσελάκη

1NEWSGR.COM.pngΝέες εικόνες ντροπής σε καρναβάλι στη Λακωνία – Ομοφοβικό άρμα με Κασσελάκη

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕ Λακωνίας ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ

https://laconiatv.gr/index.php/life-styles/politiki/item/7368-syriza-lakonias-den-xreiazetai-na-kourastoyme-gia-na-vroyme-tous-ypaitious

Last modified on Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 13:21