ΣΥΡΙΖΑ: Το έγκλημα των Τεμπών είναι αποτέλεσμα αντίληψης, όχι μιας κακής διαχείρισης

Το 41% δεν είναι ασπίδα σωτηρίας για κάθε «καθεστωτική συμπεριφορά. Το έγκλημα των Τεμπών είναι αποτέλεσμα αντίληψης, όχι μιας κακής διαχείρισης. Πρώτα το χρήμα, πρώτα τα συμφέροντα που με στηρίζουν και στηρίζω, και μετά το κοινό όφελος.

Και η συγκάλυψη του εγκλήματος είναι θέμα αντίληψης. Εμείς δεν δίνουμε λογαριασμό σε κανέναν.

Στόχος, η εξουσία με κάθε τρόπο αντίληψη και εφαρμοσμένη πρακτική για να επιτευχθεί ο στόχος της διατήρησης στην εξουσία. Δεν είναι θέμα κάποιας παρασπονδίας, κάποιου λάθους το οποίο τυχαίως έγινε αντιληπτό. Οι υποκλοπές και η αξιοποίηση προσωπικών δεδομένων είναι πρωτίστως θέμα αντίληψης. Με κάθε «σημαδεμένη τράπουλα».. ο στόχος ο ίδιος η διατήρηση στην εξουσία. Η Ν.Δ. και Κυριάκος Μητσοτάκης αντιμέτωπη με τον εαυτό τους, καλούνται να δώσουν λογαριασμό στους Έλληνες πολίτες για το κράτος που διαμορφώσανε, για τον τρόπο που διοικούν. Το φορτίο των ανομημάτων είναι πλέον δυσβάστακτο, δεν κρύβεται

Έλα όμως που οι πολίτες συνειδητοποιούν όλο και περισσότερο ότι η αντίληψη της εξουσίας του κυρίου Μητσοτάκη είναι επικίνδυνη για τα συμφέροντά τους. Μπορεί να μην περνάνε αμέσως στην απέναντι όχθη, όμως απομακρύνονται από όσα έως χθες έβρισκαν χρήσιμα ή έστω ανεκτά.

Η πολιτική αντίληψη της κυβέρνησης Μητσοτάκη, μέρος της οποίας είναι και η ωμότητα του κυρίου Γεωργιάδη και του κυρίου Βορίδη, θα αφήσει δυστυχώς το δικό της αποτύπωμα. Αποτύπωμα αρνητικό. Οι πληγές που αφήνουν οι βδέλλες δεν κρύβονται ποια.

Μέσα σε αυτό το πολιτικό σκηνικό και σε περιβάλλον πυκνών πολιτικών εξελίξεων, συνήλθε και συγκροτήθηκε σε σώμα η ΝΕ Λακωνίας  ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ  την Κυριακή 24 Μάρτη 2024,η οποία είχε εκλεγεί στις εκλογές της 10 Μάρτιου 2024. 

Η ΝΕ αποτελείται από 19 τακτικά μέλη και 3 αναπληρωματικά.

Ανανεωμένη σημαντικά ηλικιακά με μέσο όρο ηλικίας τα 52 έτη, επίσης σε νέα μέλη που πρώτη φορά εκλέγονται σε ποσοστό 55%, με μικρή κομματική ηλικία 40%, εκλέχθηκαν όλες οι γυναίκες υποψήφιες με ικανοποιητικό αριθμό ψήφων και όχι αξιοποιώντας την καταστατική δέσμευση για ισάριθμη παρουσία στα όργανα.

Εξέλεξε  συντονιστή τον Εκπαιδευτικό Παναγιώτη Κουμουνδούρο από την Σπάρτη  και Αναπληρώτρια Συντονίστρια την Παναγιώτα Παπαγιαννοπούλου Φοροτεχνικό από τους Μολάους, όρισε επίσης επταμελή Εκτελεστική Γραμματεία, τέλος καθόρισε τις θεματικές ομάδες υποστήριξης της ΝΕ.

Η ΝΟ Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προετοιμάζεται να δόση την μάχη των Ευρωεκλογών  για να έχει η Προοδευτική Παράταξη και η Αριστερά όσο το δυνατόν περσότερους Ευρωβουλευτές.

Αποκτά ιδιαίτερη σημασία το εκλογικό αποτύπωμα, στις κοντινές εκλογές,  γιατί θα βοηθήσει την κοινωνία να αποφασίσει ποιους δρόμους να ακολουθήσει στη συνέχεια. Πού θα στραφεί για να αποκτήσει ελπίδα, για να βρει διέξοδο στα αδιέξοδά της. Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα και για όλες τις κοινωνικές δυνάμεις αλλά και για τις πολιτικές που θα παρουσιάσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Να σπάσει  το «όλοι ίδιοι είναι» που πλασάρει το οργανωμένο παρακράτος και ο ακροδεξιός λαϊκισμός.

Last modified on Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 00:09