ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας: Εκδήλωση στη Σκάλα με θέμα «Η Αγροτική Πολιτική στην Ευρώπη & την Ελλάδα»

Στις 9 Ιουνίου οι πολίτες έχουν τον πρώτο λόγο και δεν πρέπει να απέχουν. Η συμμετοχή και η ψήφος τους είναι καθοριστική, γιατί οι Ευρωεκλογές καθορίζουν την ευρωπαϊκή διακυβέρνηση για τα επόμενα 5 χρόνια με άμεση επίδραση στις ζωές και την καθημερινότητά μας.

Οι πολίτες με τη μαζική συμμετοχή και την ψήφο τους μπορούν να βάλουν φραγμό στον συντηρητισμό και να απαιτήσουν περισσότερη δημοκρατία, δικαιοσύνη, κράτος δικαίου για όλους τους ευρωπαϊκούς λαούς. Να στείλουν μήνυμα αισιοδοξίας και προοδευτικής αντεπίθεσης στην Ελλάδα και την Ευρώπη!

Η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία είναι ψήφος για μια Ευρώπη της ειρήνης και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Μια Ευρώπη που η ελπίδα θα νικήσει το φόβο. Για μια ισχυρή προοδευτική φωνή και διεκδικητική δύναμη στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο για τα συμφέροντα της χώρας και το λαού μας. Για τη δημοκρατική, κοινωνική, πράσινη Ευρώπη, που έχουν άμεση ανάγκη οι λαοί της

  • Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αγωνίζεται για μια δημοκρατική, κοινωνική, πράσινη Ευρώπη. Την Ευρώπη των λαών και των δικαιωμάτων. Την Ευρώπη της αλληλεγγύης, της κοινωνικής συνοχής και της ασφάλειας. Την Ευρώπη της εργασίας και της ευημερίας των πολλών. Την Ευρώπη της αναπτυξιακής, περιφερειακής και ψηφιακής σύγκλισης προς όφελος όλων των λαών της. Την Ευρώπη παράγοντα ειρήνης και σταθερότητας στον κόσμο.
  • Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αγωνίζεται στην Ελλάδα και την Ευρώπη για ισχυρή δημοκρατία και ισχυρό κράτος δικαίου. Παλεύει κατά της alt-right ακροδεξιάς, κατά των διακρίσεων, του ρατσισμού, της ξενοφοβίας, της ομοφοβίας, του σεξισμού. Και αυτός ο αγώνας είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαίος σε μία περίοδο που ενισχύονται οι ακροδεξιές δυνάμεις στην Ευρώπη και η Ευρωπαϊκή Δεξιά κάνει σαφή ακροδεξιά στροφή προκειμένου να διατηρήσει ή να κατακτήσει την εξουσία.

Σας καλούμε όλες και όλους στη Σκάλα Λακωνίας την Πέμπτη 25-4-2024 

ώρα 18:00 «Καφενείο Κυριακάκου» συζήτηση

Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ

με την Ολυμπία Τελιγιορίδου  Υποψήφια Ευρωβουλευτή ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ

και τον Σταυρό Αραχωβίτη     μέλος της ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πρ. Υπουργός

438124852_442244351658742_4925539774264265061_n.jpg