«Ανανέωση από την κοινωνία με το ΠΑΣΟΚ» - Στο Laconiatv ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Κώστας Τσουκαλάς

Συνέντευξη στο Laconia TV και στη δημοσιογράφο Φωτεινή Μακεδονοπούλου παραχώρησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Τσουκαλάς, δικηγόρος – εργατολόγος.

Ο κ. Τσουκαλάς μίλησε για την απόφασή του να είναι υποψήφιος τονίζοντας ότι δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός, για τα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες, για την αλαζονική -όπως είπε- στάση της κυβέρνησης, για την εργασιακή και ασφαλιστική αβεβαιότητα, για την υλοποίηση της εξαήμερης απασχόλησης και για τα θέματα που θα αναδείξει εφόσον εκλεγεί. Παράλληλα δεν παρέλειψε να σχολιάσει τη θέση του για την τραγωδία των Τεμπών περί «εγκλήματος κρατικής αδιαφορίας».

«Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θέλει ανανέωση από την κοινωνία», υπογράμμισε ο κ. Τσουκαλάς και ανέφερε τους λόγους που ζητεί την μια εκ των τεσσάρων ψήφων των πολιτών.

«Το ΠΑΣΟΚ όλο το προηγούμενο διάστημα έχει εμπράκτως αποδείξει ότι αποτελεί την τεκμηριωμένη και πραγματικά επικίνδυνη για την κυριαρχία της κυβέρνησης αντιπολίτευση που έχει ανάγκη η Χώρα. Έθεσε πρώτο στο δημόσιο διάλογο τα ζητήματα της στεγαστικής και δημογραφικής κρίσης και της ακρίβειας που υπονομεύουν την κοινωνική συνοχή, λόγω της ανεπάρκειας των ελεγκτικών μηχανισμών του κράτους και της έλλειψης πολιτικών συνοχής», ανέφερε ο κ. Τσουκαλάς.

Last modified on Δευτέρα, 27 Μαϊος 2024 18:17