Βασίλης Κοντοζαμάνης: Να στείλουμε στις Βρυξέλλες γνώστες και όχι απλώς γνωστούς!

Στις 9 Ιουνίου ψηφίζουμε για μια περήφανη Ελλάδα, πρωταγωνίστρια στην Ευρώπη!

Στην τελική ευθεία για τις Ευρωεκλογές της Κυριακής και η μάχη του σταυρού έχει πάρει “φωτιά”. Ιδιαίτερα θετική αίσθηση έχει προκαλέσει η υποψηφιότητα του πρώην Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη. Ο υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας καταγράφει αυξημένη δυναμική τις τελευταίες εβδομάδας διεκδικώντας με αξιώσεις μία θέση στα έδρανα του Ευρωκοινοβουλίου. 

Καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ο Βασίλης Κοντοζαμάνης “οργώνοντας” την Ελλάδα ανέδειξε με επιχειρήματα τις βασικές θέσεις του για την Ευρώπη, καλώντας τους πολίτες αυτή τη φορά να στείλουν στις Βρυξέλλες γνώστες και όχι απλώς γνωστούς. Αυτό κάνει και στο τελικό του μήνυμα προς τους πολίτες, ζητώντας στις 9 Ιουνίου την εμπιστοσύνη τους για να εκπληρώσει αυτή την αποστολή. 

Ο ίδιος ο Κοντοζαμάνης έχει αποδείξειπως μπορεί να φέρει αποτελέσματα για τη χώρα και παραμένει καθ’ όλα τα χρόνια της διαδρομής του σταθερά αφοσιωμένος στο Έθνος και την Πατρίδα. Το ίδιο επιδιώκει να κάνει και στις Βρυξέλλες δίνοντας νέες μάχες για μια περήφανη Ελλάδα, πρωταγωνίστρια στην Ευρώπη!