Ν. Κρητικός: «Πρακτικά αδύνατη η τήρηση του χρονοδιαγράμματος υποβολής των φορολογικών δηλώσεων»

Σε πολύ καλό κλίμα διεξήχθη την Τετάρτη 3 Ιουλίου, η συνάντηση του βουλευτή Λακωνίας Νεοκλή Κρητικού με εκπροσώπους της Ένωσης Φοροτεχνικών Λογιστών Λακωνίας και τον Υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, αρμόδιο για τη Φορολογική Πολιτική, κο Χρίστο Δήμα.

«Με ένα πολύ μικρό ποσοστό των δηλώσεων να έχει υποβληθεί και με τη διαδικασία υποβολής των προσυμπληρωμένων να έληξε με πολλά προβλήματα και να χρήζει αρκετών τροποποιήσεων, το χρονοδιάγραμμα της 26ης Ιουλίου, είναι πρακτικά αδύνατο να τηρηθεί», τόνισε ο κ. Κρητικός, προσθέτοντας: «Υποστηρίξαμε με το συνάδελφο Θανάση Δαβάκη το αίτημα  σύσσωμου του κλάδου για "γενναία" παράταση και πιστεύουμε πως θα δοθεί».

Τα θεσμικά αιτήματα όπως και οι παρατηρήσεις επί των δυσλειτουργιών υποβολής των δηλώσεων, κατατέθηκαν στον κ. Δήμα, ο οποίος και θα τα λάβει υπόψη του για τη διασφάλιση της διεξαγωγής μιας ομαλότερης διαδικασίας από το επόμενο έτος.

«Ευχαριστούμε τον κ. Υφυπουργό που δέχτηκε άμεσα να μας συναντήσει, καθώς και την Πρόεδρο της Ένωσης, Παναγιώτα Παπαγιαννοπούλου και τα μέλη: Σπύρο Καρούνη, Νίκο Μπλέτα», κατέληξε ο κ. Κρητικός.

Last modified on Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024 12:08