Τασούλας: Χυδαίος ζήτουλας της προσοχής μέσω ύβρεων ο Πολάκης - Του επέβαλε περικοπή μισθού

«Δεν θα επιτρέψουμε σε οποιονδήποτε να βυθίζει την εικόνα μας στον βούρκο - Ας χαρεί τον βούρκο μόνος του» ανέφερε ο Πρόεδρος της Βουλής - Σοκαριστική συμπεριφορά, δεν αντιστοιχεί στις αρχές μας είπε ο Φάμελλος

Απεχθή, απαράδεκτη και αηδιαστική χαρακτήρισε τη συμπεριφορά Πολάκη ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας ο οποίος ανακοίνωσε στο Σώμα την απόφασή του να περικοπεί ο μισθός του βουλευτή μετά το πρωτοφανές επεισόδιο στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής. Ο κ. Τασούλας χαρακτήρισε μάλιστα τον βουλευτή «χυδαίο ζήτουλα της προσοχής μέσω ύβρεων» και πρόσθεσε ότι δεν θα επιτρέψουμε σε οποιονδήποτε κ. Πολάκη να βυθίζει την εικόνα των βουλευτών στον βούρκο. «Ας χαρεί τον βούρκο μόνος του» είπε χαρακτηριστικά.

Φάμελλος: Σοκαριστική συμπεριφορά, δεν αντιστοιχεί στις Αρχές μαςΑμέσως μετά τον Πρόεδρο της Βουλής, τον λόγο έλαβε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος ο οποίος έκανε λόγο για σοκαριστική συμπεριφορά που δεν αντιστοιχεί στις αρχές του κόμματος. 

Ο κ. Φάμελλος ανακοίνωσε επίσης ότι ο Παύλος Πολάκης τίθεται εκτός ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Last modified on Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2024 01:28