1ο Spartan Youth Music Festival

Διοργάνωση του 1ου Spartan Youth Music Festival: Ένα Φεστιβάλ Νέων για την Μουσική και την Κοινωνία

Το Spartan Youth Music Festival ανακοινώνει με χαρά την πρώτη του διοργάνωση, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Ιουνίου, στην καρδιά της Μαγούλας, δίπλα στο ποτάμι. Η εκδήλωση, που διοργανώνεται από την ΤΙΑΣΑ ΚΟΙΝΣΕΠ, με έδρα την Σπάρτη, σε συνεργασία με την ARTience by_PhonoQuest ΑΜΚΕ, με έδρα τα Τρίκαλα, αποτελεί ένα ξεχωριστό γεγονός για τους νέους της Σπάρτης, δίνοντας τη δυνατότητα στους νέους καλλιτέχνες να αναδείξουν τα ταλέντα τους, να επικοινωνήσουν με τη μουσική τους και να μοιραστούν την έμπνευσή τους με το κοινό της πόλης.

Ο στόχος του Spartan Youth Music Festival είναι να προωθήσει τη δημιουργικότητα και τη συνεργασία μεταξύ των νέων καλλιτεχνών, παρέχοντας τους μια πλατφόρμα για να εκφράσουν τον εαυτό τους μέσω της μουσικής. Το φεστιβάλ προάγει την ισότητα ευκαιριών και τα μηνύματα συμπερίληψης, κοινωνικής δικαιοσύνης, αλληλεγγύης και υποστήριξης των νέων για μια πιο συνεκτική και ανοικτή κοινωνία.

Στην πρώτη χρονιά του Spartan Youth Music Festival, παρουσιάζουμε με υπερηφάνεια τα παρακάτω νεανικά συγκροτήματα που θα εμφανιστούν:

1.      TAIGETUS:

o    Ηλίας Τσαμπάς (κιθάρα)

o    Κωνσταντίνος Τσαμπάς (κιθάρα)

o    Μιχάλης Πάντος (κιθάρα)

o    Κορίνα Αλεξοπούλου (Φωνή - Σαξόφωνο)

o    Παναγιώτης Μπαλάφας (πλήκτρα)

o    Γιάννης Ανδριόπουλος (ντραμς)

o    Μουσική εκπαίδευση και μπάσο: Steve Papacharitos

2.      SOBERS:

o    Νίκος Κουτράκης (κιθάρα)

o    Γρηγόρης Μπίτρος (μπάσο)

o    Γιάννης Ανδριόπουλος (ντραμς)

o    Χρήστος Μαρτόπουλος (ντραμς)

o    Σάββας Μάζης (πλήκτρα)

o    Φρόσω Μπουγάδη (φωνή)

o    Βάλια Μηνακάκη (φωνή)

       Band Program του Ωδείου Μελοποιία

3.      BLUE SINS:

o    Νίκος Αποστολάκος (κιθάρα)

o    Τάσος Σκιαδάς (κιθάρα - φωνή)

o    Παναγιώτης Μανιατάκος (μπάσο)

o    Νίκος Δημητρακαράκος (ντραμς)

Οι επαγγελματίες μουσικοί του συγκροτήματος Blue Sins, που είναι καθηγητές της Μουσικής Σχολής Τυρταίος, είναι έτοιμοι να συνδράμουν με χαρά στην προσπάθεια της ΤΙΑΣΑ για την ανάδειξη των νέων μουσικών της πόλης.

Η διοργάνωση του 1ου Spartan Youth Music Festival έχει ήδη λάβει θερμή υποδοχή από τους επαγγελματίες και τους πολίτες της Σπάρτης, οι οποίοι έχουν επιδείξει μεγάλο ενδιαφέρον και συμβάλλουν με κάθε τρόπο για να δώσουν στους νέους της πόλης την ευκαιρία να δημιουργήσουν έναν κοινωνικό δεσμό μέσω της μουσικής.

Η συνεργασία με την ARTience by_PhonoQuest ΑΜΚΕ, μια οργάνωση με μεγάλη εμπειρία στη διοργάνωση σημαντικών κοινωνικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, διασφαλίζει την επιτυχή διεξαγωγή του πρώτου Spartan Youth Music Festival. Η ARTience by_PhonoQuest ΑΜΚΕ αποδεικνύει τη δέσμευσή της για το κοινωνικό έργο και την προσφορά στην τοπική κοινωνία.

Ελάτε όλοι στη Μαγούλα, δίπλα στο ποτάμι, την Παρασκευή 30 Ιουνίου, και ώρα έναρξης 21:00 μ.μ., για να απολαύσετε μια βραδιά γεμάτη μουσική και νεανική δημιουργικότητα. Ας στηρίξουμε τους νέους της Σπάρτης στο 1o Spartan Youth Music Festival και ας δημιουργήσουμε μαζί έναν κόσμο που προάγει τη συμπερίληψη και την κοινωνική δικαιοσύνη.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε την σελίδα μας στο Facebook 

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΤΙΑΣΑ ΚΟΙΝΣΕΠ, ARTience by_PhonoQuest ΑΜΚΕ--

tiasa.jpg

 spartan_youth_festival_copy.jpg

 

Last modified on Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 00:40