Εγκαίνια Παιδικής Βιβλιοθήκης στου Βλαχιώτη

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΘΕΡΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΒΛΑΧΙΩΤΗ

Στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας της Εθνικής Βιβλιοθήκης, συμμετέχει ενεργά η «Παιδική και Εφηβική Βιβλιοθήκη Βλαχιώτη» Δήμου Ευρώτα, η οποία ανοίγει τις πόρτες της στο κοινό στις 26 Ιουνίου.

FB IMG 1687355295813

Ειδικότερα, φέτος το καλοκαίρι η παιδική και εφηβική Βιβλιοθήκη Βλαχιώτη θα συμμετάσχει στην εκστρατεία της Εθνικής Βιβλιοθήκης με τίτλο «100 ακριβώς!

Θησαυροί της Άλκης και της Ζωρζ…», δηλαδή την εξοικείωση των μικρών φίλων με τα λογοτεχνικά αφηγήματα δύο αγαπημένων συγγραφέων, της Άλκης Ζέη και της Ζωρζ Σαρή.

Τα παιδιά και η οι έφηβοι θα γνωρίσουν τους χαρακτήρες-ήρωες γνωστών λογοτεχνημάτων, θα μάθουν για την αξία της φιλίας, θα ταξιδέψουν σε διάφορα μέρη της χώρας μέσα από ένα πρόγραμμα εργαστηρίων.

Τα εν λόγω εργαστήρια απευθύνονται σε παιδιά από 5 ετών και άνω και σκοπεύουν να φέρουν τα παιδιά σε επαφή με την ελληνική λογοτεχνία, να παίξουν, να χαλαρώσουν και να περάσουν όμορφα.

FB IMG 1687355291011

Τα εγκαίνια της Παιδικής και Εφηβικής Βιβλιοθήκης Βλαχιώτη θα γίνουν την Δευτέρα 26 Ιουνίου στις 19:30 και αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί το πρώτο εργαστήριο.