Π. Δούκας για πρόγραμμα ΣΑΪΝΟΠΟΥΛΕΙΟΥ: Είναι ίσως το πιο πλούσιο των τελευταίων ετών

ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΡΧΗΣΤΡΑ IN RESIDENCE ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ εμφανίζεται στο Σαϊνοπούλειο Αμφιθέατρο ανοίγει μία νέα σελίδα στην ιστορία της καθώς πρόσφατα μετατράπηκε σε συμφωνική. 
Με την πλήρη σύνθεσή της και υπό την διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Χαλιάσα και με σολίστ τον διεθνούς διακεκριμένο κλαρινετίστα Σπύρο Μουρίκη, η ορχήστρα θα παρουσιάσει δύο αριστουργήματα του μεγάλου Αυστριακού συνθέτη Βολφγκανγκ Αμαντέους Μοτσαρτ. 
Μία εκπληκτική μουσική εμπειρία, για τους λάτρεις της κλασικής μουσικής και όχι μόνο, στον υπέροχο χώρο του Σαϊνοπουλείου Αμφιθεάτρου.

2) 31 Ιουλίου 2023 "ΒΑΤΡΑΧΙΑ" ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ!
Οι γνωστοί για τις ατμοσφαιρικές, σχεδόν ονειρικές τους παραστάσεις Έφη Μπίρμπα και  Άρης  Σερβετάλης παρουσιάζουν στο Σαϊνοπούλειο Αμφιθέατρο αμέσως μετά την Επίδαυρο, τα "Βατράχια", μία σύγχρονη διασκευή της αριστοφανικής κωμωδίας για την αξία της τέχνης και της ποίησης στην κοινωνία μας.

3) 9 Αυγούστου 2023 ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΜΥΛΟΥ ΤΟΥ ΣΑΪΝΟΠΟΥΛΕΙΟΥ ΑΛΣΟΥΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΤΕΣ

Ένα μουσικό ταξίδι, με ένα πιάνο και μία φωνή,  στις παλιές καλές εποχές μέσα από τα ωραιότερα τραγούδια Ελλήνων ποιητών και συνθετών στον ατμοσφαιρικό, σχεδόν μαγικό,  χώρο του Νερόμυλου στο Σαϊνοπούλειο Άλσος .
 
Last modified on Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2023 01:53