Σκάλα: «Τραγουδώντας την Ελλάδα» με τον Πάνο Μπούσαλη και τη Χρύσα Κωττάκη

Με τραγούδια για την Ελλάδα ρίχνει αυλαία το φετινό 6μερο Φεστιβάλ «το Σήμερα» στον Κήπο του Ιπποκράτη στη Σκάλα. Μετά από ένα χορευτικό διήμερο από τον Χορευτικό Όμιλο Σκάλας, το αφιέρωμα στο Ρεμπέτικο με τη θεατρική παράταση «Τα κατά Μάρκον.. Μια ρεμπέτικη λειτουργία» και τους «Χασούρηδες», το «φαινόμενο» ΓΚΙΝΤΙΚΙ και φυσικά την μεγάλη συναυλία με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου, το φετινό Φεστιβάλ του Κήπου κλείνει με γλυκές μελωδίες και τραγούδια για την Ελλάδα.
 
«Τραγουδώντας για την Ελλάδα», λοιπόν, ο Πάνος Μπούσαλης και η Χρύσα Κωττάκη θα μας ταξιδέψουν με τις νότες σε όλη τη χώρα.
 
Το πρώτο μέρος της συναυλίας θα περιέχει μια ενότητα με τραγούδια που μιλούν για πόλεις, θάλασσες, λίμνες και βουνά της χώρας μας, για να ταξιδέψουμε μέσα από τους στίχους και τις μουσικές. Ανάμεσά τους και τραγούδια που μιλούν για τη Λακωνία και τις ομορφιές της.
Το δεύτερο μέρος της συναυλίας θα περιέχει αγαπημένα τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών και τραγουδοποιών, μαζί με τραγούδια από την παράδοση (Κρήτη, Ήπειρο, Κύπρο, Αιγαίο, Κάτω Ιταλία, κ.λπ.) για να τραγουδήσουμε όλοι μαζί.
 
Παρασκευή 11 Αυγούστου στις 21:30 στον Κήπο του Ιπποκράτη στη Σκάλα – Είσοδος ελεύθερη.
Last modified on Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2023 15:29