Δείτε σε πρώτη προβολή ΄΄ Η Μαγεία της Μουσικής΄΄

Δείτε σε πρώτη προβολή την Νεανική Μουσικοθεατρική Παράσταση ΄΄ Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΄΄ του συλλόγου ΄΄ ΕΙΡΗΝΗ΄΄ που δόθηκε στο Φάληρο στο θέατρο ΄΄Κάτω από την γέφυρα΄΄.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα τα παιδιά από τον Δήμο Ανατολικής Μάνης μάγεψαν το θεατρόφιλο κοινό και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις .

Στην αίθουσα βρέθηκε εκπρόσωπος του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη αλλά και εκλεγμένοι Περιφερειακοί και Δημοτικοί σύμβουλοι.

Το Laconiatv πάντα δίπλα στα μεγάλα αλλά και μικρά γεγονότα ταξίδεψε στην Αθήνα και κάλυψε το μιούζικαλ .

Η προβολή της παράστασης θα γίνει Τετάρτη 10 Ιανουαρίου στις 9 το βράδυ.

---------------------------------------------------------------------------

Η νεανική ομάδα μιούζικαλ της Ειρήνης Δαρμή δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2019 με μαθητές από τα σχολεία του Δήμου Ανατολικής Μάνης.

Τα παιδιά ηλικίας 8 έως 17 ετών με πολλή αγάπη, υπομονή,θέληση κ συνεχή,αδιάκοπη διδασκαλία κατάφεραν μέσα σε 4 χρόνια να κατακτήσουν τη μουσική και θεατρική εμπειρία που δεν κατείχαν τα προηγουμενα χρόνια.

Η ομάδα έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές μουσικές παραστασεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος και έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές στο Παννελλήνιο Φεστιβάλ Μιούζικαλ της Τρίπολης με τα έργα: " Σαν Παραμύθι" , " Η Μαγεία της Μουσικής ".


Στο πιανο πάντα συνοδεύει ο σολίστας Γιώργος Δαρμής.
Κείμενα-Διδασκαλια- Επιμέλεια:

Ειρήνη Δαρμή

Last modified on Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2024 21:55